Gündem Yasak aşk kurşunu!

Yasak aşk kurşunu!

Paylaş
Yasak aşk kurşunu!

Bursa'da evli ve çocuklu bir adam, yasak ve gizli aşkı yüzünden bunalıma girip intihar etti

Bursa'nın Mudanya ilçesinde otomobilin içinde intihar eden evli ve 2 çocuk babası 38 yaşındaki Erdal B'nin., yaşadığı yasak ilişki yüzünden girdiği bunalım sonucu canına kıydığı öne sürüldü.

Bursa’nın en lüks semti olarak bilinen, Mudanya ilçesi sınırları içindeki Bademli’de dün saat 15.00 sıralarında yol kenarına park etmiş otomobilin direksiyonunda oturan bir kişinin kanlar içindeki cansız bedenini gören semt sakinleri durumu jandarmaya haber verdi.

SOL ELİNDE SİGARA, KAFAYA TEK KURŞUN

Kısa sürede belirtilen adrese gelen jandarma sol elinde sigara bulunan kişinin, kafasına sıkılan tek kurşun ile öldüğünü belirledi.

Jandarma soruşturmasını sürdürürken cesedin balık çiftliği ve market sahibi olduğu bildirilen Erdal B.'ye ait olduğu, aracın da merkez Osmangazi İlçesi’ndeki bir firmadan kiralandığı anlaşıldı. Soruşturmanın derinleştirilmesi sonucu intiharın altından gizli aşk ilişkisi çıktı. İddiaya göre, Yüksel B. ile evli olan 2 çocuk babası Erdal B., bir süre önce kendisini bekar olarak tanıttığı Yeter B.ile ilişki yaşamaya başladı.

DÜĞÜN HAZIRLIKLARINA BAŞLADI


Sevgilisi ile düğün hazırlıklarına başlayan ve Bademli’de düğün yapacağı mekan ile tutacağı evi bile gösterdiği öne sürülen Erdal B., kendisi için lüks bir araç, sevgilisi için de başka bir araç kiraladı. Dün sevgilisini arayarak, bir sürprizi olduğunu ve ev gösterdiği Bademli’ye gelmesini istedi.

SEVGİLİSİNİ ÇAĞIRIP İNTİHAR ETMİŞ

Bademli’deki buluşma öncesi sevgilisine araçta sürpriz için beklemesini söyleyen Erdal B., aracıyla uzaklaştıktan sonra tabancasını başına dayayıp ateşleyerek intihar etti.

İntiharıyla ilgili not bırakmayan ve üzerinden herhangi bir kimlik çıkmayan Erdal B.'nin cenazesi, Adli Tıp Kurumu’ndan alınarak toprağa verilmek üzere memleketi Niğde’ye gönderildi.

Olayla ilgili çok yönlü soruşturma sürdürülüyor.

2