Magazin Yasak aşkın tüm detayları-2

Yasak aşkın tüm detayları-2

Paylaş
Yasak aşkın tüm detayları-2

Yasak aşkın tüm detayları-2

Bihter ve Behlül, Ziyagil Konağı’nın serasında sevişirken, kırılan bir saksının sesiyle irkilir. İçlerini kemiren “Görüldük mü?” şüphesi, yüreklerine korku düşürür. Başta Matmazel, Firdevs ve Nihal olmak üzere herkesten şüphelenirler. Kimse ipucu vermeyince sinirler gerilir. Bihter, en çok suskunluğunu ve gizemli tavırlarını sürdüren annesinden şüphelenir. Onlar kendilerini kimsenin görmediğine ikna etmeye çalışırken, Bihter odasında o gece kaybettiği küpenin tekini bulur ve paniğe kapılır.

Yasak aşkın gizli tanığı, konağın şoförü Beşir’dir. Taşıdığı sırrın ağırlığı altında ezilen genç adam, Bihter ve Behlül’e uyarılar gönderir. Fakat bunların Firdevs’ten geldiğini zanneden iki aşık, ilişkilerini sürdürür.

Aşıklar köşeye sıkışıyor... Sonraki sayfada...

AŞIKLAR KÖŞEYE SIKIŞIYOR!

Birlikte dışarı çıkan Behlül ve Nihal, bir barda Elif’le karşılaşır. Terk edilmeyi kabullenemeyen Elif, ikisinin sevgili olduklarını ve Behlül’ün Nihal yüzünden nişanı bozduğunu düşünerek skandal yaratır. Bu haber, dikkatleri Behlül ve Bihter’den Nihal’in üzerine çeker. Nihal, Behlül’ün kendisine yakıştırılmasından memnundur. Adnan, tedbir için Behlül’ün bir süre yurt dışına gitmesini şart koşar. Bu karar, Bihter’i çok üzer. Ayrı kalacakları günlerin özlemi başlar.

Bihter Adnan'dan tamamen uzaklaşır...Sonraki sayfada...

BİHTER ADNAN'DAN UZAKLAŞIR...

Beşir, ihanete daha fazla ortak olmamak için Adnan Bey’e onunla konuşmak istediğini söyler. İkisi arabayla konaktan uzaklaşırken, Behlül yola çıkmak üzeredir. Bihter’i ateşin ortasında bıraktığını düşünerek evden ayrılır. Tam Beşir her şeyi anlatacakken Adnan, “Kim derdi ki o koca yalnızlıktan sonra mutlu olacağım, yeniden huzur bulacağım” deyince, Beşir susmaya karar verir. Behlül ise, yurt dışına gitmez, Riva’daki taş eve yerleşir. Onun yokluğu, hem Bihter’e hem Nihal’e zor gelir. Ayrı geçen günlerin özlemi aşıkları çepeçevre sarmıştır.

Evliliğe tecavüzün gölgesi düşer... Sonraki sayfada...

EVLİLİĞE TECAVÜZÜN GÖLGESİ DÜŞER...

Eşinin uzaklaştığını gören Adnan, kıskançlıktan çıldırır ve Bihter’e tecavüz eder. Çok üzülür, pişman olur, fakat genç kadın konağı terk edip, Riva’daki eve gider. Behlül çok öfkelidir ve yol ayrımına geldiklerinin farkındadır. Önemli kararların eşiğindeki iki aşık, Nihal’in kapıya dayanmasıyla şok olur. Paniğe kapılan Bihter, saklanır ve alışverişteki Behlül’e haber verir. Behlül, Nihal’le konuşur ve onu ikna eder. İki aşık için her şey daha da zorlaşmaya başlar. Mecburen eve dönen Behlül, meraklı gözlerin üzerinde olduğunu bilir.

Çiftlik yolundaki kaza... Sonraki sayfada...

ÇİFTLİK YOLUNDA KAZA!

Elif intihara kalkışınca, Behlül hastaneye koşar. Fakat Bihter, taş evde sarhoş bir halde sevgilisini beklemektedir. “Senin benim yanımda olman lazımdı. Geleceğim, dedin yine gelmedin” der ve onu kaçmakla suçlar. Yalanların ve vicdan azabının katlanılmaz ağırlığı, Bihter’i çıldırtır. Adnan’a gerçeği söylemeye karar verir. Çiftliğe doğru yola çıkar. Telefonda Behlül’le konuşurken kaza geçirir. Behlül, çaresizlik içinde Bihter’e koşar. Fakat Adnan’dan önce hastaneye giremez.

Adnan, “Kaybetme korkusu o kadar tanıdık ki. Bihter’i de kaybetmeye dayanamam” diyerek, Behlül’ün vicdanını kanatır. Aşkı için her şeyi göze alan Bihter, sevgilisinin geri adım attığını görünce çok öfkelenir. Behlül’e acı çektirmek için evliliğini sürdürmeye karar verir. Behlül de, Bihter’in intikamının oyuncağı olmamak için evden uzaklaşıp, taş eve sığınır.

Aşkın mabedi yıkılır... Sonraki sayfada...

AŞKIN MABEDİ YIKILIR

Adnan ve Bihter, evlilik yıldönümlerini büyük bir partiyle kutlamaya karar verir. Parti, Bihter’in aşk acısını maskelemesi gereken, Behlül’ün ise öfkesini ateşleyen bir gün olur. Behlül’ün yokluğu, Bihter’in direncini kırmaya başlar. Ayrı kalamayacağını anlar ve taş eve gider. Fakat aşkının mabedinde onu başka bir kadınla bulur. Behlül de Bihter’in intikam oyununa intikamla karşılık vermiştir. Öfke ve hayal kırıklığı, aşıkların arasını açar. Adnan, Bihter’in geçirdiği kazanın ardındaki izleri gizlice takip eden kişinin Hilmi Önal olduğu öğrenir, soğuk savaş yepyeni bir boyut kazanır.

Nihal'in aşk öpücüğü...Sonraki sayfada...

NİHAL'İN AŞK ÖPÜCÜĞÜ

Firdevs, Nihal’in Behlül’e karşı hislerini, Adnan’a anlatarak planını hızlandırır. Annesinin amacını anlayan Bihter, tehlikenin farkındadır. Mutfaktakiler de Nihal’in aşkını öğrenir. Beşir, Behlül’ün ihanetini perdelemek için Nihal’i kullandığından emindir. Buna engel olması gerektiğini düşünür. Yıllarca aşkını kalbinde saklayan Nihal, Firdevs’ten aldığı cesaretle uyuyan Behlül’ün dudaklarına bir öpücük kondurur. Behlül, Bihter’e aşkını itiraf ederken, Adnan kulak misafiri olur. Ancak Firdevs’in söylediklerinin etkisiyle farklı yorumlar. Ona göre Behlül, Bihter’e Nihal’i sevdiğini söylemiştir. (Milliyet)

En güzel Aşk-ı Memnu fotoğrafları... Sonraki sayfada...

AŞK-I MEMNU'NUN EN ATEŞLİ SAHNELERİ!

YENİ NESİL JÖN KIVANÇ TATLITUĞ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

İŞTE GERÇEK BİHTER!

8

Haberin Devamı