Magazin Yasak Elma 15. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Alihan sözünde duracak mı?

Yasak Elma 15. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Alihan sözünde duracak mı?

Paylaş
Yasak Elma 15. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Alihan sözünde duracak mı?

Yasak Elma 15. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yasak Elma yeni bölümde Alihan tüm yaptıklarından pişman olduğunu gözü yaşlı bir şekilde Zeynep'e itiraf ederken yepyeni bir sayfa açmak istiyor. Bu nedenle sevdiği kadına bir adres verip oraya gelmesini istiyor. Bakalım neler yaşanacak?

Fox TV'nin iddialı dizisi Yasak Elma'nın 15. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yasak Elma yeni bölümde Alihan Zeynep'in karşısına geçerek geçmişte yaptığı hataları anlatıyor. Gözü yaşlı bir şekilde yeni bir şans isteyen Alihan, Zeynep'e bir adres vererek oraya gelmesini istiyor. Fragmandaki detayda Zeynep buluşma yerine giderken Alihan'ın gelip gelmeyeceği henüz belli değil.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Zeynep Alihan’ın çalıştığı yeri satın almasının şaşkınlığını yaşarken, onunla tekrar bir arada olmamak için kendi kendine söz verir. Bundan sonra asla Alihan’ın yakınında olmayacaktır. Verdiği bu karar Bursa’dan yakın arkadaşı olan Emir’in gelmesiyle bozulur.

Yıldız ise Halit’in ona yaptığı sürprize çok sevinir. Halit’le ilişkilerinin artık kolay kolay bozulmayacağına emindir. Ender’in ise pes etmeye niyeti yoktur. Planlarını başka bir yoldan yürütmeye karar verir.