Magazin Yasak Elma 16. bölüm fragmanı yayınlandı! Yasak Elma 15. son bölüm izle

Yasak Elma 16. bölüm fragmanı yayınlandı! Yasak Elma 15. son bölüm izle

Paylaş
Yasak Elma 16. bölüm fragmanı yayınlandı! Yasak Elma 15. son bölüm izle

Yasak Elma 16. bölüm fragmanı yayınlandı. Yasak Elma yeni bölümde Alihan'a son bir şans veren Zeynep, her zaman olduğu gibi ortada kalınca Alihan'a ateş püskürüp başlamayan ilişkiyi sona erdirir. Cem ise bir fırsat bularak aylardır peşinden koştuğu kadına açılır.

Yasak Elma'nın son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yasak Elma'nın 16. bölümünde Aliha ile Zeynep arasındaki gerilimin ardından neler yaşanacağı, Alihan'ın neden buluşma yerine gelmediği en büyük merak konusu... Öte yandan ayladır Zeynep'e ilgi duyan ve sonunda açılan Cem'in nasıl bir karşılık göreceği de heyecanla bekleniyor.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zeynep Alihan’dan uzak durmak istese de Alihan buna izin vermez. Zeynep’le konuşacak ve ondan bir şans daha isteyecektir. Bunu her zamanki gibi kendine özgü tarzıyla yaparak yine Zeynep’i şaşırtmayı başarır. Halit ve Yıldız’ın arası tam düzelmişken, Yıldız yeni bir skandala karışır ve evde yine gerginlik olur. Ender, Yıldız ve Halit’i ayıramayacağına inanmaya başlayıp ümitsizliğe kapılmışken, evine gelen beklenmeyen misafirle bütün fikri değişir. Şans bu kez Ender’den yanadır.

YASAK ELMA SON BÖLÜM İZLE