Magazin Yasak Elma 5. bölümde neler oldu? İşte detaylar...

Yasak Elma 5. bölümde neler oldu? İşte detaylar...

Paylaş
Yasak Elma 5. bölümde neler oldu? İşte detaylar...

Yasak Elma 5. bölüm fragmanı ile pazartesi akşamı ekrana gelecek olan görüntülerin tüyosunu verdi. Zeynep ve Alihan birbirlerine olan hislerini daha fazla gizleyemezler.  İzleyicilerin merakla araştırdığı Yasak Elma dizisinin 5. bölüm fragmanları ve son bölümde yaşanan olaylar hakkında detaylı bilgiler haberimizde...

Yasak Elma dizisinin 5. bölümünde intikam oklarının Yıldız'a çevrildiği, Yıldız'ın ise Ender'in kendisine karşı kurduğu bu planlarını avantaja çevirmeye yönelik düşünceleri, olayı başka boyutlara taşıyacaktır.

Peki, Yasak Elma'nın 5. bölüm fragmanında neler yaşanacak? İşte, detaylı bilgiler...

YILDIZ'IN PLANLARI SEKTEYE Mİ UĞRAYACAK?

Halit'in Yıldız'ı kafede Ender'in elinden kurtarması Ender'in tüm intikam oklarını Yıldız'a çevirmesine neden olur.

Yıldız Ender'in yaptıklarını kendi lehine çevirmeye çalışırken, karşısına çıkan yeni bir rakiple baş etmek zorunda kalacaktır.

Zeynep ve Alihan birbirlerine olan hislerini daha fazla gizleyemezler. Zeynep bir karar vermek zorundadır. Ya hislerini yaşayacak ya da korktuğu bu aşka hiç adım atmayacaktır.





SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Ender sahip olduğu her şeyi kaybetmesinin ardından iyice hırçınlaşmıştır. Kendi düştüğü durumu eski dostlarından gizlemeye çalışırken tüm kapılar bir bir yüzüne kapanır. Yıldız eski iş yerine geri döner ama orası artık onun için güvenli değildir. Zeynep ise Alihan’dan kaçmaya çalıştıkça onu daha çok düşündüğünü ve onu içinde büyüttüğünü anlar.

Yasak Elma yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'de FOX'ta!

Haberin Devamı