Magazin Yasak Elma yeni sezon 1. ve 2. fragmanı yayınlandı! Ne zaman başlayacak?

Yasak Elma yeni sezon 1. ve 2. fragmanı yayınlandı! Ne zaman başlayacak?

Paylaş
Yasak Elma yeni sezon 1. ve 2. fragmanı yayınlandı! Ne zaman başlayacak?

Geçen sezon büyük bir başarı elde eden ve taciz iddiasıyla günlerce gündeme gelen Yasak Elma'nın yeni sezon 1. ve 2. fragmanı yayınlandı. Yasak Elma yeni bölümde Alihan'ı aşk acısı sararken Ender yine tüm kurnazlığı ve kötülüğüyle kök söktürecek.

Fox TV'nin geçen sezon ekranlara 'merhaba' diyen ve yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren güzel bir iş çıkaran dizisi Yasak Elma'nın yeni sezon 1. ve 2. fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Ender, Yıldız'ın işini tamamen bitirmenin peşinde ve öte yandan Zehra'nın gözlerinin önünde Sinan'la aşk yaşıyor. Zehra ise gördüğü manzara karşısında şoke oluyor.

Haberin Devamı

ALİHAN AŞK ACISI ÇEKİYOR

Cem ile Zeynep'in iş nedeniyle birlikte olması bile Alihan'ı çılgına çeviriyor. Yakışıklı adam büyük bir üzüntü yaşıyor.

YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Fragmanda yeni bölümlerin 10 Eylül Pazartesi günü ekranlara geleceği belirtildi.

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Zehra’nın şok evlilik kararı evde bomba etkisi yaratır. Ender Sinan’la karşılaşmasının şokunu yaşarken kendini temize çıkarma ve evde kalmaya devam etme çabasındadır. Yıldız Ender’in ona patronluk taslamasına katlamaz ve Ender’i herkesin içinde rezil etmenin yollarını arar. Yıldız’a karşı kinlenen Ender’in son hamlesini oynamak için eline büyük bir koz geçer.

Alihan geçmişte yaşadığı travmalarıyla yüzleşirken, Zeynep’i tamamen kaybedecek olduğunu ve bir karar vermek zorunda olduğunu anlar. Zeynep’i kazanmak isterken vereceği yanlış karar ve Cem’in sürpriz teklifi, Alihan Zeynep ilişkisini tamamen çıkmaza sokacaktır...

Haberin Devamı