Magazin Yasak Elma'da Yıldız ve Ender'in ortak düşmanı oldu

Yasak Elma'da Yıldız ve Ender'in ortak düşmanı oldu

Paylaş
Yasak Elma'da Yıldız ve Ender'in ortak düşmanı oldu

Yasak Elma 14. bölüm dün akşam ekranlara geldi. Yasak Elma son bölümde Ender, Sinan'a büyük bir oyun oynayarak Zehra ile aralarını tamamen açıyor. Son sahnede Halit ile Yıldız; Alihan ve Zeynep'i koltukta yan yana görünce neye uğradıklarını şaşırıyorlar. Şimdi neler olacak?

Fox TV'nin ilgiyla izlenen dizisi Yasak Elma'nın 14. bölümü dün akşam ekranlara geldi. Yasak Elma son bölümde Alihan, Zeynep'in çalıştığı yeri tüm borçlarına rağmen alınca bunu duyan Zeynep iyice gerildi. Zeynep, Alihan'dan uzak durmak istese de gelişen olaylar nedeniyle bu pek de mümkün oladı. Öte yandan Yıldız'ı kaçıran ismin Halit olduğu ortaya çıktı. Yıldız buna çok sevinirken Ender ise yeni plan içerisinde...

Haberin Devamı

YASAK ELMA SON BÖLÜM İZLE

YASAK ELMA 15. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Yasak Elma 15. bölüm fragmanı yayınlandı. Yasak Elma yeni bölümde ortalık iyice karışacağa benziyor. Yıldız ve Ender, Defne yüzünden ilk kez aynı çizgiye gelecek gibi duruyor. Halit ile Defne'nin yakınlaşmasına şahit olan Yıldız'ın ne tepki vereceği merak konusu olurken Ender dişini göstermeye şimdiden başladı.