"Diğer lezzet durakları: İspanyol Edebiyatı'nın kalbi niteliğinde olan, ünlü yazar ve ressamların buluşma adresi, elmalı payı ile ünlü Cafe Gijon 1888, kral ve kraliçeler ile devlet başkanlarının, özel odalarda kapalı kapılar ardında, yemeklerinin keyfini çıkarırken, diplomatik sırların konuşulduğu ve geleneksel işkembe Callas yenildiği Lhardy 1839, Casa Pedro 1702, Malacatin 1895, Posada de La Villa 1642, La Taberna de Antonio Sanchez 1830 ve son olarak Casa Ciriaco 1887 ise listedeki diğer mekanlar. Bütün bunlar geleneği çok eskilere dayanan bu özel lezzetlerden sadece bazıları. Bence tüm bunları not edin, fazlasını da bu turda siz keşfedin. Listeye bakınca, "Posada de La Villa, Botin' den bile eski. Niye o Guinness Rekorlar Kitabı' na giremedi?" diyebilirsiniz. Aynı soruyu biz de yönelttik 'Gezgin şef'imize. İnci Hatipoğlu'n