Yaşam 2012 Sonbahar makyaj trendleri

2012 Sonbahar makyaj trendleri

Paylaş
2012 Sonbahar makyaj trendleri

2012 Sonbahar makyaj trendlerini ve renklerini üç büyük markanın makyaj modelleri açıkladı

Yazın sıcaklarda kavrulurken makyajdan uzak duruyoruz; bir ruj bir rimel yetiyor da artıyor ama sonbaharın gelmesiyle birlikte kozmetiklerimizle yeniden özlemle kucaklaşıyoruz.

Haberin Devamı

NARS

Nars Makyaj Artisti Pınar Kurt:

2012 Sonbahar makyaj renkleri

Turuncu, somon, şeftali, kırmızı tonlarına ve narçiçeği renklerine önümüzdeki sezon sıkça rastlayacağız.

2012 Sonbahar makyaj trendleri

2012 Sonbahar makyaj trendlerinde nude(çıplak) makyaj, dumanlı gözler ve koyu dudaklar öne çıkacak.

Mükemmel ten makyaji mat ve doğal olmalıdır. Mat sonuç için mutlaka pudra sürmelisiniz. Elmacık kemiklerinizin üzerine bronz tonlarda pudra uygulayarak muhteşem bir sonuç elde edebilirsiniz.

Göz makyajı ilgi çekici boyutta dumanlı stilde renklenecek. Özellikle göz makyajinda metalik tonlarla harmanlanmış dumanlı göz makyajini tercih edeceğiz. Kaşlar güçlü ve seksi olacak. Dudaklar bu sezon daha vahşi... Kırmızı ve tonları dudakları renklendirecek.

Haberin Devamı

BOBBI BROWN

Bobbi Brown Makyaj Artisti Berna Üşenç:

2012 Sonbahar makyaj renkleri

Bu sezon gözlere daha çok ışıltılı kahve ve mürdüm tonları hakim olacak. Yanaklarda pembeleri, dudaklarda ise açık şeftali veya pembemsi tonları kullanacağız. Nötr bir görünüm için hafif bir parlaklık yeterli.

2012 Sonbahar makyaj trendleri

Hızlı, kolay, doğal ve taze görünen tenler, yeni sezonda ön planda. Cildiniz kusursuz görünmeli. Doğallık, bu sezon geçit töreni yapıyor. Kalın kaşlar geri geldi. Dumanlı gözler her sezonun vazgeçilmezi ama bu sezon dumanlı gözlerde daha çok kahve ve mürdüm tonlarını kullanacağız.

LANCOME

Lancome Serbest Makyaj Artisti Melis İlkkılıç:

2012 Sonbahar makyaj renkleri

Ten makyajı yine ön planda. Bronz tonlar, bakırlarla iç içe geçirilerek kullanılacak. Dudaklara kırmızı, kiremit ve ten rengi hakim. Önümüzdeki ay piyasaya çıkaçak olan 2012 Sonbaharına özel olarak üretilen Lancôme Midnight Rose bu renklerin buluştuğu bir koleksiyon olacak.

2012 Sonbahar makyaj trendleri

Işıltılı taze bir ten makyajı, gölgeli bir cilt, gösterişli eyeliner'lar ve mat olmayan, nemlenmiş, sağlıklı bir görüntü dikkat çekecek yeni sezonda. Dudaklara ise kalemle belirginleştirilmiş bir görüntü hakim.

Haberin Devamı

pudra.com