Yaşam 2013'te ani bir kararla evlenebilirsiniz

2013'te ani bir kararla evlenebilirsiniz

Paylaş
2013'te ani bir kararla evlenebilirsiniz

Yaylar gezmeye, eğlenmeye, herkese sohbet etmeye bayılır. Ama bu yıl fazla çalışacaklar ve gezip tozmaya vakitleri kalmayacak. Başarılı olacaklar ama çok yorulacaklar. Aşk hayatları ise epey hızlı olacak. Yalnız olan Yay kadını ve erkeği ani bir karar alıp evlenmek isteyebilir...

HAZIRLAYAN: MİNE AYMAN

Yay astrolojide iyimser ve en gezgin burç olarak bilinir. Yay burcu kadını ve erkeği her zaman hareket halinde olmak isterler. Bu yüzdenbir yerde uzun süre kalmaktan hoşlanmaz. Yeni yerler görmek ve yeni insanlarla tanışmaktan keyif alırlar. Çok meraklıdırlar. İyimser, neşeli ve hoş sohbettirler. Çevrelerinde sevilen ve aranan kişilerdir. Felsefe, din, astroloji ve mistik olan her konuya ilgi duyabilirler. Hisleri kuvvetlidir. Arkadaş canlısı ve yardımseverdirler. Kendilerinden çok başkalarının işleriyle ilgilenebilirler. Çok konuştukları için sır tutmaları zor olabilir ve içleri dışları bir olduğu için birçok konuda dillerini tutamayıp patavatsızlık yapabilirler. 2013’te Yay burcu kadını ve erkeğinin sorumlulukları ve işleri çok artacak, dolayısıyla eğlenmeye ve gezmeye fazla fırsat bulamayacaklar.

Haberin Devamı

İş konusunda öne çıkabilirsiniz

19 Ocak tarihinden sonra iletişim dünyaları çok hızlanacak olan Yaylar, teknolojinin her alanından yararlanıp özellikle basın, yayın ve reklamla ilgili işlerde çok başarılı olabilirler. 23 Şubat’ta ise geçmişteki işlerle ilgili geri dönüşler yaşayabilecek ve eski işlerine ya da eski müşterilerine kavuşabilecekler. 14 Nisan itibariyle 1 ay boyunca sinirleri gergin olacak Yay burçlarının sakin olmaları ve mantıklı hareket etmeleri şart.

Bu süreyi sakin geçirebilirlerse, maddi-manevi çok kârlı çıkacaklar. 26 Haziran itibariyle 1.5 ay boyunca aile ile ilgili konular gündemde olabilir ve önemli sorumluluklar alabilirsiniz. Yine bu dönemde, eşinizin ya da yakın bir arkadaşınızın ailesiyle de ilgilenmeniz gerekebilir. 28 Ağustos itibariyle 1.5 ay boyunca işinizde güçlenebilirsiniz. İşinizle ilgili büyük başarı elde edebilir, alanınızda öne çıkabilir ve tanınabilirsiniz. Başarınız bir ödülle taçlandırılabilir. Yılın son ayı olan aralıkta kendinizi çok iyi hissedecek ve fikirlerinizle her alanda öne çıkabileceksiniz.

>> TERAZİ BURCU

Haberin Devamı

>> KOÇ BURCU

>> BOĞA BURCU

>> İKİZLER BURCU

>> YENGEÇ BURCU

>> ASLAN BURCU

>> BAŞAK BURCU

>> AKREP BURCU



Evlenebilir, çocuk yapabilirsiniz

Aşk hayatınızla ilgili 2013’ün Ocak ve Şubat aylarında biraz sıkıntı yaşayabilirsiniz. Eşinizle ya da sevgilinizle farklı görüşler yüzünden çatışma olabilir. Eğer yalnızsanız, her ne kadar özgürlüğünüze düşkün olsanız da bu aylarda yalnız kalmak sizi rahatsız edebilir, melankolik olabilirsiniz. Eski sevgilinizin çok fazla aklınıza geleceği bu dönemde onunla barışmak için girişimde bulunabilirsiniz. 22 Mart’ta aşk hayatınızda daha keyifli bir döneme başlangıç yapacaksınız. Karşı cinsin çok fazla ilgisini çekeceğiniz bu dönemde, yalnızsanız kendinizi bir anda ciddi bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz.

Bu ilişki sizi korkutsa da, bu kez kendinizi olayların akışına bırakacasınız. 9 Mayıs itibariyle 1 ay boyunca ilişkinizde kafa karışıklığı ve kararsızlık yaşasanız da çok büyütmeyin. Bu dönemi atlatabilirseniz hızlı bir şekilde nişan ya da evlilik kararı alabilirsiniz. Bu yıl aşk hayatınızda dönüşüm yaşayacak, hem kendinizi hem de çevrenizdekileri çok şaşırtacaksınız. 16 Ağustos’ta evliliğinizle ilgili plan yapabilir hatta bu tarih itibariyle 2 ay içinde hızlı bir şekilde evlenebilirsiniz.

Evliyseniz, bu dönemde çocuk planı yapabilirsiniz. Eğer bu tarihe hazırlıklarınız yetişmezse, 7 Aralık’ta evlilik planınızı hayata geçirmek için karşınıza güzel fırsat ve destekler çıkabilir. Yay burçları aşk hayatlarında en iyi Aslan, Koç, Terazi ve Kova burçları ile anlaşır. Her ne kadar çok fazla fikir çatışması yaşayacak olsalar da İkizler ve Balık burçlarıyla aralarında çekim olur.

Eklem ağrıları çekmeniz mümkün

Sağlığınızla ilgili özellikle karaciğerinize dikkat etmeniz gerekiyor. Eklemleriniz, bacaklarınız ve kalçalarınız çok hassas. Ağrılarınızın olmaması için kendinizi aşırı yormayın. Özellikle nisan, ağustos, ekim ve kasım aylarında sağlık kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz.

Sosyal hayatınız hareketlenecek

10 Mayıs’ta Boğa burcunda gerçekleşecek güneş tutulması işle ilgili ani yolculuğa çıkmanıza ya da yeni bir alanda eğitim almanıza sebep olabilir. 3 Kasım’da bu kez güneş tutulması Akrep burcunda. Bu tutulma sosyal hayatınızda öne çıkmanızı ve popüler olmanızı sağlayacak. Çevreniz tarafından her ortamda aranan ve merak edilen biri olabilirsiniz.

Yalnız kalmak isteyebilirsiniz


25 Nisan’da Akrep burcunda parçalı ay tutulması gerçekleşecek. Bu tutulma ruhsal dünyanızı etkileyebilir. Her şeyden uzaklaşıp bir süre yalnız kalarak kafanızı dinlemeyi tercih edebilirsiniz. 25 Mayıs’ta bu kez Yay burcunda gölgeli ay tutulması olacak. İş hayatınızla ilgili beklenmedik gelişmeler olabilir. Bazı bitişler yaşayabileceğiniz bu dönemde, işinizle ilgili bir sınav verebilirsiniz. 19 Ekim’de gölgeli ay tutulması bu kez Koç burcunda. Ailenizle ilgili bazı karışıklıklar ve yanlış anlamalar yaşanabilir.

İşte yılın şanslı günleri:

8-9 Ocak, 5-6-10 Şubat, 4-5-31 Mart, 1-10-27-28-29 Nisan, 26 Mayıs, 3-21-22 Haziran, 19-20 Temmuz, 6-15-16 Ağustos, 11-12 Eylül, 5-8-9-10 Ekim, 5-6 Kasım, 2-3-30-31 Aralık.

Bu tarihlere dikkat! sıkıntı yaşanabilir:

21-22-23-27 Ocak, 18- 19-20 Şubat, 17-18-19-27 Mart, 13-14-15 Nisan, 11-12-25 Mayıs, 7-8-9 Haziran, 4-5-6-22-31 Temmuz, 1-2-21-28-29 Ağustos, 24-25-26 Eylül, 19-22-23 Ekim, 18-19-20 Kasım, 15-16-17 Aralık.

Yarın: Oğlak

Haberin Devamı