Yaşam 2013'te burca göre sevgili bulma yolları-1

2013'te burca göre sevgili bulma yolları-1

Paylaş
2013'te burca göre sevgili bulma yolları-1

14 Şubat'ın ayak seslerini duyar olduğumuz şu günlerde "Hâlâ niye yalnızım?" diye hayıflanıyorsanız yazı dizimizi okumanızda fayda var...

Hazırlayan: Mine Ayman

KOÇ BURCU

Mart’ta aşkı bulacaksınız

Sevgili Koçlar, dışarıdan soğuk görünürsünüz ama sizi yakından tanıyanlar bilir ki aslında sıcakkanlı ve yardımseversiniz. Aşk söz konusu oldu mu en büyük kusurunuz çok ilgi görmek istemeniz. Kıskançlığınız sevgilinizi canından bezdirmez ama çok da zorlamaya gelecek bir konu değil. Bir süredir yalnız olabilirsiniz. Bu duruma canınız da sıkılıyor olabilir. Ama üzerinize ölü toprağı serpilmiş gibi yerinizde oturursanız değişen bir şey olmayacak.

Hemen sosyalleşmeye çalışmalı, arkadaşlarınızla planlar yapmalı daha da önemlisi onların yaptıkları organizasyonlara dahil olmanın yolunu aramalısınız. Zannetmeyin ki aşk gelip sizi bulacak, bunun için çaba harcamanız gerekiyor. Çünkü Mart ayında kalbinizdeki kıpırtıların sebebi arkadaş grubunda beğendiğiniz biri olacak. Önce ona yakın olmaya utanacaksınız.

Daha sonra kendinizi olayların akışına bırakmaya karar vereceksiniz. Onun da size ilgisi olduğunu anlayıp havalara uçacaksınız. Bir süre onu tanımak isteyeceksiniz. Ama partnerinizde gereken ilgili ve sıcaklığı bulamayacaksınız. Bu da sizi ondan soğutacak. Partnerinizin tüm girişimlerini geri çevirebilirsiniz. Bu ilişkinin ömrü kısa olsa da kalbinizin taş kesilmediğini bilmek size çok iyi gelecek.

Sürpriz evlilik kararı alabilirsiniz

Hayatın tadını çıkarmaya çalışacaksınız. Kendi yaşamınızı düzenlemeye çalışırken Nisan ayında yeni bir heyecan sizi bekliyor. Bu dönemde cazibeniz artacak, kendinizi her zamankinden daha çekici hissedeceksiniz. Bu da çevrenizdekilerin size olan ilgisini arttıracak. Arkadaşlarınız size aracı olacak ve uygun olduğunu düşündükleri biriyle sizi buluşturacaklar.

Bu kez kendinizi daha rahat hissedeceksiniz. Burada hatırlatmak yapmakta fayda var. Onunla yeni bir aşka yelken açmadan önce çok iyi düşünmelisiniz. Geçmişte yaptığınız hatalardan ders almalı, boş yere aynı yolları yürümemelisiniz. Birlikte keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Onunla olmak size çok iyi gelecek. Birlikte olduğunuz partnerinizde gerçek aşkı bulduğunuzu düşünebilirsiniz.

Doğru adımları atarsanız rahat edecek, mutluluktan nasibinizi alacaksınız. Tabii bu dönemde yaşadıkları sürpriz aşkla birlikte ani evlilik kararı alanlar da çıkabilir. Eğer bu aylarda aşkı bulamamışsanız üzülmeyin. Çünkü Haziran size sürprizlerle gelebilir.

Uyumlu burçları: Aslan, Koç ve Yay

BOĞA BURCU

Sevgili Boğalar, siz aşk için yaratıldığınız için mutlaka aşık olmak, mutlu yaşamak, ona sonuna kadar sadık kalmaz istersiniz. Ama şu kıskançlığınız kaç sevgilinizi çileden çıkarmadı ki. Sürekli ilgi görme isteğiniz ve kıskançlıktan kurtulursanız 12 burç içinde en ideal sevgili siz olabilirsiniz. Sıcakkanlı, girdiği her ortamda gözleri üzerine çevirmeyi başaran, herkesi kendinize bağlayan birisiniz.

Son dönemde diliniz yandığı için aşka sıcak bakmıyorsunuz. Bu durumdan bir an öne kurtulmanız gerekiyor. Bir kötü tecrübe yaşadınız diye aşka küsmeniz anlamsız değil mi? Birkaç aydır kendinizi işinize verdiniz, mutluluğu orada arıyorsunuz. Tamam, iş çok önemli ama sevgisiz de yaşanmaz.

Ayaklarınız yerden kesilecek

Siz bu yıl aşkta şanslı olacaksınız. Yeni bir sevgili istemediğiniz halde aşk bu kez gelip sizi bulacak. Bu günler çok da yakın. Şubat’ın ortalarında bir iş toplantısında yeni biriyle tanışacaksınız. Onun size olan yaklaşımı sinirlerinizi bozabilir, kendinizi korumak için ona duvarlar örebilirsiniz. Bunların hiç işe yaramayacağını şimdiden söyleyelim. Çünkü siz, uçuk, kaçık, ayakları yere basmayan bu kişiye sırılsıklam aşık olacaksınız. Onu duyduğunuz şeyin aşk olduğunu kabullenmeniz zaman alabilir.

Bu dönemde sürprizlerle karşılaşmak, sürekli ilgi gösteren biri olması, size özel programlar yapması hoşunuza gidecek, ona karşı koyamayacaksınız. Mutluluğu henüz bulamamış Boğalardansınız üzülmeyin. Çünkü Mart ve Nisan ayında hayatınızda yeni kıpırtılar olabilir.

Bu kez siz bir süredir arkadaşlık ettiğiniz birine aşık olduğunuzu fark edeceksiniz. Ona yakınlaşmak isteyeceksiniz. Bir yandan da duygularınızı anlar ve sizden uzaklaşır diye endişeli olacaksınız. Bu durumu gözünüzde çok büyütmeniz gerek yok. Siz kendi heyecanlarınızdan fark etmiyorsunuz ama onun da size ilgisi var. Onunla kısa bir flört döneminden sonra uzun sürecek bir aşk adım atabilirsiniz

Temmuz ayı sizi için çok önemli. Temmuz ayında yeni kararlar verebilir, evliliği gündeme getirebilirsiniz. Boğalar, en çok Ağustos ayının sonu ya da Eylül ayına dikkat etmeli. Çünkü eski sevgili ya da nişanlınız yeniden sahneye çıkıp kafanızı karıştırabilir.

Uyumlu burçları: Başak, Boğa ve Oğlak

YARIN: İKİZLER VE YENGEÇ

2

Haberin Devamı