Yaşam 2013'te burca göre sevgili bulma yolları-3

2013'te burca göre sevgili bulma yolları-3

Paylaş
2013'te burca göre sevgili bulma yolları-3

Aslanlar elinize geçen fırsatları değerlendirin, başaklar kendinizi her zamankinden özel hissetmeye hazır olun!

Sevgili Aslanlar, yerinde duramayan, kıpır kıpır, herkesle dost olan sizsiniz. Her zaman kafanızın dikine gidersiniz, doğru olduğuna inanırsanız da kimseyi dinlemezsiniz. İlgisiz kalmaya dayanamazsınız. Girdiğiniz ortamda sizinle ilgilenen çıkmazsa mutsuz oluyorsunuz değil mi? Konuşmalarınız ve sıcaklığınızla ilgiyi üzerine çektiğiniz kesin.

>> KOÇ VE BOĞA

>> İKİZLER VE YENGEÇ

Kendinizi de her zaman iyi anlattığınızı düşünüyorsunuz. Son zamanlarda sizde bir durgunluk var farkında mısınız? Eskisi kadar hızlı da konuşmuyorsunuz, telaşlı değilsiniz. Evet, çünkü aşkı buldunuz. Bir süredir beraber olduğunuz kişi sizi bambaşka biri haline dönüştürdü. O hızlı konuşan, her yerde yetişmeye çalışan, inatçı, konforuna düşkün, dimdik Aslan gitti, yerine sakin, mutlu, aşktan başı dönmüş biri geldi. Bu halinize çevrenizdekiler bayılıyor, demedi demeyin.

Bu durum yaz sonuna kadar böyle devam edecek. Bu süre içinde zaman zaman kıskançlıktan çıkan kavgalar yaşanabilir. Ama ikiniz de bunları büyütmeyecek, sinirlerinizi bozmayacaksınız. Yaz aylarından sonra yeni kararlar alıp herkesi şaşırtabilirsiniz.

ELİNİZE GEÇEN FIRSATI DEĞERLENDİRİN

“Hayatımda her şey yolunda ama aradığım aşkı hâlâ bulamadım” diye Aslan burçlarındansanız artık üzülmeyi bırakın. Çünkü girdiğiniz ortamda ilgi çekecek, pek çok kişinin beğenisini kazanacaksınız. Ama bunun için zamana ihtiyacınız var. Nisan ayının ortalarında tam da istediğiniz gibi bir hayatınıza girebilir. Onunla bir arada olmak isteyeceksiniz. Şimdiden hatırlatalım, ilişki emek ve fedakarlık ister.

Öyle köşenizde oturup ‘Bakalım benim için neler yapacak, hangi sürprizleri hazırlayacak’ diye beklerseniz bu iş daha başlamadan biter. Bu yüzden dizginleri ele alın ve kalbiniz onun için çarpıyorsa harekete geçin. Dünyayı durdurmanız gerekmiyor. Sadece onun nelerden hoşlandığını, neleri sevdiğini düşünün. Çünkü isterseniz birinin kalbini nasıl kazanacağınızı çok iyi bilirsiniz.

Partnerinizi hediyelere boğar, olmadık yerlerde karşısına çıkar, mutluluktan deliye döndürebilirsiniz. Tabii en kötü huyunuz olan inatçılığınızdan ve kıskançlığınızdan vazgeçmeniz şart. Birlikte olmayı hayal ettiğiniz kişi hiç bunlarla uğraşacak biri değil. Terk edilirsiniz, tek başınıza kalırsınız, aklınızı başınıza toplayın. Sonbaharda artık onsuz yaşayamayacağınıza karar verebilirsiniz. Bu fark ediş her şeyi değiştirip ilişkinizin farklı bir yöne doğru ilerlemesini sağlayabilir.

Uyumlu burçlar: Aslan, Koç, Kova

BAŞAK

Sevgili Başaklar, iyisiniz hoşsunuz da şu herkesi eleştirme huyunuz yok mu! Karşınızdakinin iyiliği için bunu yaptığınızı düşünüyorsunuz ama ne kadar kalp kırdığınızı fark etmiyorsunuz. Sevgi dolusunuz, herkesi mutlu etmeye çalışırsınız ama birini sevmek için belli kriterleriniz var. Sevdiğinizde çok seviyorsunuz. Bunun için ona güvenmeniz, her şeyiyle tanımanız, uzun süre vakit geçirmeniz gerekir. Bunları yapamazsanız o kişiye hayatınızda yer açmamak için adeta savaşırsınız. Son zamanlarda kalbiniz kırık olabilir. Tamam, geçmişte tatsız tecrübeler yaşamış olabilirsiniz. Ama kendini cezalandırmak, kalbinizi herkese kapatmak, eve hapsolmak da ne oluyor?

Hemen, toparlanın. Aynanın karşısına geçip kendinize bir bakın. Mutluluğu bulmak sizin de hakkınız. Ama oturduğunuz yerde, evdeki koltukta ne aşk ne de mutluluk sizi bulur. Arkadaşlarınız sizinle olmak, beraber vakit geçirmek için çaba harcıyor ama siz gelen bütün teklifleri geri çeviriyorsunuz.

HER ZAMANKİNDEN ÖZEL HİSSEDECEKSİNİZ

Harekete geçin, arkadaşlarınızla yeniden bir araya gelmenin yollarını arayın. Yeniden birilerine güvenmek için çok geç değil. Heyecanlanabilir, kalbinizde çarpıntılar hissedebilirsiniz. Önünüze çıkan fırsatları değerlendirin. Çevrenizde size ilgi gösteren birileri var. Ama siz dünya ile bağlantınızı kestiğiniz için kimsenin elinden bir şey gelmiyor.

Şubat ayının sonunda beklediğinize değecek biriyle tanışabilirsiniz. Bu tanışma arkadaşlarınız sayesinde olacak. Ona da herkese yaptığınız gibi bir set çekmek isteyeceksiniz. Ancak o tüm bunlara aldırış etmeyecek ve sizinle bir arada olmanın yollarını arayacak.

Sizi sürekli arayacak, sinema ve konser için davetlerde bulunacak, tüm özel günleri hatırlayıp sizi baştan çıkarmaya çalışacak. Uzunca bir süre direnebilirsiniz ama sonunda onun için bir şeyler hissettiğinizi anlayacak ve yelkenlerinizi suya indireceksiniz.

Birlikte konserlere gidebilir, en iyi filmleri seyredebilir, değişik yerlerde yemek yiyebilirsiniz. Kendinizi özel hissetmeniz ona daha da yakınlaşmanızı sağlayacak. Bir arada olduğunuz her anın kıymetini bileceksiniz. Zaman zaman tatsızlıklar yaşanabilir. Partneriniz sizin onu kıskanmadığınızdan şikayetçi olabilir. Evet, siz kıskançlık nedir bilmezsiniz ama onun üzülmemesi için biraz özenli davranın.

Uyumlu burçlar: Oğlak, Yengeç, Boğa

YARIN: TERAZİ VE AKREP

2

Haberin Devamı