Yaşam 2013'te burca göre sevgili bulma yolları-2

2013'te burca göre sevgili bulma yolları-2

Paylaş
2013'te burca göre sevgili bulma yolları-2

İkizler ilk görüşte âşık olacaksınız, Yengeçler size de mutluluk çok uzak değil

Hazırlayan: Mine Ayman

İKİZLER

Sevgili İkizler, hareketlisiniz, zekisiniz, çok düşünürsünüz, çok okursunuz, mantıklı karar verir, harika işler yaparsanız. Ama söz konusu aşk oldu mu zorluğunuz ortaya çıkar. Siz aşksız yaşayamazsınız zaten bunu da fırsat kalmaz. İkizler burcu çift kısmetli, çok talihli olduğundan siz aramasanız da aşk sizi buluverir. Çok ilgi gösterilmesini, prens ya da prenses gibi davranılmasını istersiniz. Kıskançlıktan karşınızdakini delirtebilme özelliğine de sahipsiniz. Yalnız hakkınızı yememek lazım. Güzel şiirler okur, hediyeler hazırlar, sevdiğinizi mutlu etmeye çalışırsınız. Ama bu aralar size bir şeyler oldu. Ayağınıza kadar gelen kısmetleri bile istemez oldunuz.

>>KOÇ VE BOĞA

Hemen kendinizi toplamalı, aşka yeniden kucak açmalısınız. Artık evden çıksanız ne iyi olacak. Sadece işe gidiyor, oradan da koşarak eve dönüyorsunuz. Sosyal hayatı, arkadaşlarınızı arayıp sormayı unuttunuz. En kısa zamanda silkelenmelisiniz. Koca bir yılı yalnız geçirmek istemezsiniz değil mi? Hemen harekete geçin, eşi dostu, unuttuğunuz arkadaşları arayın, iş yerinde düzenlenen yemeklere, organizasyonlara katılmaya başlayın.

KISKANÇLIK YÜZÜNDEN TARTIŞABİLİRSİNİZ

Siz hayatınızı yaşarken aşk sizi bulacak, merak etmeyin. Kısa bir flört dönemi geçirebilirsiniz. Partnerinizi arayıp sormayacak, onunla bir araya gelmek için plan yapmaya üşeneceksiniz. O bazı planlar yapacak, adımlar atacak ama siz yerinizden bile kıpırdamak istemeyeceksiniz. Tabii bu ilişki sürmeyecek. Şubat ayının sonunda yeni tanışacağınız birine ilk görüşte aşık olacaksınız. İçiniz içinize sığmayacak, sevineceksiniz. Ama bir süre sonra onunla yakınlaşamadığınız için sıkılabilirsiniz. Yardımınıza dostlarınız yetişecek. İki tarafı da tanıyan birileri ortaya çıkacak ve sizin bir araya gelmenizi sağlayacak. Bu ilişkiye başlamanız beklediğinizden zor olacak.

Çünkü o biraz geride duracak, sizi iyice tartmak, anlamak isteyecek. Siz de bu yeni aşkın alevlenmesi için elinizden geleni yapacaksınız. Planlar yapmaktan geri kalmayacak, partnerinizi mutlu etmek için adeta dağları deleceksiniz. Birlikte vakit geçirmek ikinize de iyi gelecek. Nisan ayında sizin kıskançlıklarınız yüzünden zor günler yaşanabilir. Hatanızı anlayacak, onun kalbini kazanmanın yollarını bulacaksınız. Mutluluk sizi öyle saracak ki yaz aylarında evlilik kararı alıp çevrenizi şaşırtabilirsiniz.

Uyumlu burçları: Yay, Terazi ve Kova

YENGEÇ

sevgili Yengeçler, romantiksiniz, duygusalsınız, aşka aşıksınız, konuşkansınız, sadıksınız ama kolay kolay birini sevmezsiniz. İşte her şeyin düğümlendiği nokta da bu. Sevdiğiniz zaman tutulursunuz, onu bırakmak istemezseniz. Sevmediğiniz zaman ise gözünüz kimseleri görmez, kendinizi de onu da mutsuz edersiniz. Uzun ilişkilere alışkısınız, kısa flörtler size göre değil. Sadakat söz konusu oldu mu dünyayı yıkarsınız ama sevdiğinize ihanet etmesiniz. Huzuru ve mutluluğu aramanız hiç bitmeyecek.

Siz pahalı hediyeler almaktan, romantik yemeklerde baş başa yenen yemeklerden hoşlanırsınız. Kıskançlığınızın olmaması, partnerinizi özgür bırakmaya çalışmanız sizi farklı kılan özellikleriniz. Aşkı bulmak için yeni yılda çaba harcamanız gerekecek. Hatta bu sene kurallarınızı yıkacak, hiç size göre olmayan işlere kalkışacaksınız. Çok beğendiğiniz birine yakınlaşmak için gayret göstereceksiniz. Kimi zaman bu konuda başarılı olacak, kimi zaman hayal kırıklığına uğrayacaksınız. Bu dönemde çevrenizin şaşkın bakışlarıyla karşılaşabilirsiniz, hazırlıklı olun.

SÜRPRİZLER AKLINIZI ALABİLİR

Onunla yakınlaşmak için dedektif gibi çalışacaksınız. Nelerden hoşlanır, nerede yemek yemeyi sever öğrenmek için tüm imkanları kullanacaksınız. Onunla yakınlaşınca hevesiniz geçebilir. Çünkü ruhunuzu tatmin etmeyen biriyle karşılaşmak sizi üzecek. Ondan çabuk vazgeçeceksiniz. Ama aşk sizi bırakmayacak ve Mart sonunda sizi bulacak. Çıkacağınız seyahatte yeni partnerinizle tanışacaksınız. Onun huzurlu duruşuna, olgunluğuna bayılacaksınız. Sizi mutlu etmeye çalışması, sürprizler hazırlaması hoşunuza gidecek.

Her şeyin yolunda olduğunu düşündüğünüzde sorunlar çıkabilir. Birlikte olduğunuz kişinin ailesiyle yaşadığı sıkıntılar sizi etkileyebilir. Bu işe karışmak, ona akıl vermek yerine kenarda beklemelisiniz. O günlerde eski sevgiliniz ortaya çıkabilir. Bu durum kafanızı karıştırmayacak. Haziran geldiğinde kalbi boş Yengeç burçları varsa her an yeni bir heyecana hazır olmasınız. Yazın yalnız olmayacağınızı şimdiden müjdeleyelim.

Uyumlu burçları: Başak, Aslan ve Balık

YARIN: ASLAN VE BAŞAK

2

Haberin Devamı