Yaşam 2013'te teraziler aşkı bulacak

2013'te teraziler aşkı bulacak

Paylaş
2013'te teraziler aşkı bulacak

Terazi burcu kadını ve erkeği yeni yılda işle ilgili konularda başarılı olacak. Kısa süren bir yavaşlama dönemi sonrası kendini gösterecek, dikkatleri üzerine çekecek. Aşkta da ağustos ayından sonra mutluluk peşlerini bırakmayacak

HAZIRLAYAN: MİNE AYMAN

Haberin Devamı

Terazi astrolojide güzelliğe, uyuma ve adalete en düşkün burç olarak bilinir. Terazi burçları her zaman beğenilmek ve tatlı sözler duymak isterler. Kendilerini beğenirler. Sahip oldukları özelliklerini çevrelerindekilerden daha üstün görmeye meyilli olabilirler. İlişkilerinde her zaman politik oldukları için, çevrelerinde uyumlu kişiler olarak tanınırlar.

>> KOÇ BURCU

>> BOĞA BURCU

>> İKİZLER BURCU

>> YENGEÇ BURCU

>> ASLAN BURCU

>> BAŞAK BURCU

>> AKREP BURCU

Sanatsal konularla çok ilgilidirler. Gezmeyi ve eğlenmeyi severler. Konuşma yetenekleri gelişmiş olduğu için, tatlı dilleriyle herkesi ikna edebilirler. Kendi ya da başkalarının yaşadıkları hikayeleri çevrelerindekilere anlatmayı severler.Çok konuştukları için sır saklamaları zordur.

Haberin Devamı

Terazi burcu kadını ve erkeğine sır verirken dikkatli olmak gerekir. 2013 yılında Terazi burçları, disiplin gezegeni Satürn artık burçlarında hareket etmediği için sorumluluklarında azalma ve rahatlama hissedecekler.

Ağustos iş konusunda şanslı ayınız

2013’e çok hızlı bir başlangıç yapacak olan Teraziler, ocak ayında sürekli hareket halinde olabilir ve birçok işi pratik şekilde çözebilirler. Teknoloji ile ilgili konularda yatırım yapıp kazançlı çıkabilirler. 23 Şubat’ta iletişim gezegeni Merkür’ün geri hareketi işlerinizi birden yavaşlatabilir. 17 Mart’a kadar özellikle maddi konularda tedbirli olmanızda fayda var.

14 Nisan’da işleriniz hızlanacak ve yeni girişimlerde bulunabileceksiniz. Bu dönemde sinirli bir yapıya sahip olacağınız için anlaşmalarda zorluk çıkartabilir, yönetici konumundaki kişilerle sorun yaşayabilirsiniz! 26 Haziran tarihinden sonra ev hayatınıza yönelebilir ve aile içi sorunları çözmekle uğraşabilirsiniz. 16 Ağustos’ta bir ay boyunca hem aşk hem de iş hayatınızda tüm dikkatleri üzerinize çekebilir, istediğiniz başarıya ulaşabilirsiniz.

Tarihler 9 Eylül’ü gösterdiğinde şanslı bir döneme gireceksiniz. Bu tarihte fikirlerinizi ifade etmeniz ve hayata geçirmeniz kolay olacak. 7 Aralık itibariyle savaşçı gezegen Mars’ın burcunuzda ilerlemesi enerji ve karizmanızı arttıracak. Bu tarih itibariyle çok istediğiniz bir konuda ipleri elinize alabilir ve çevrenizin desteğini görebilirsiniz.

Haberin Devamı

Sorunlar çözülüyor aşka yelken açıyorsunuz

Bu yıl aşk hayatınızda kararsızlıklarla boğuşabilirsiniz. Bu durum ciddi bir ilişkiye başlamanızı biraz zorlaştırabilir. Eğer uzun zamandır sorunlu giden bir ilişkiniz varsa, yılın ilk aylarında bu ilişkiyi sonlandırabilirsiniz. Yalnızsanız, yalnızlığınız ağustos ayına kadar devam edebilir ama umudunuzu sakın kaybetmeyin. Çünkü 16 Ağustos’tan sonra 1 ay boyunca karşınıza hayal ettiğiniz gibi biri çıkabilir. Eğer evliyseniz ve ilişkinizde sorunlar yaşıyorsanız, 22 Mart itibariyle 1 ay ya da 7 Ekim itibariyle 1 ay boyunca ilişkinizi değerlendirebilir ve sorunların kökten çözümü için önemli bir karar alabilirsiniz!

Terazi burçları aşk hayatlarında en iyi İkizler, Kova, Aslan ve Yay burçları ile anlaşır. Her ne kadar büyük çatışma ve liderlik sorunu yaşayacak olsalar da Koç burçlarıyla aralarında güçlü bir çekim oluşabilir.

Haberin Devamı

Aşk adına en keyifli dönemi 16 Ağustos itibariyle 1 ay boyunca yaşayabilirsiniz. Belinize dikkat! Sağlığınızla ilgili olarak böbreklerinize ve belinize dikkat etmeniz gerekiyor. Kadınların özellikle yumurtalıkları çok hassas olabilir. Kendinizi üşütmemeye ve iyi bakmaya özen gösterin. Ocak, haziran ve aralık aylarında yaptırmanız sağlık kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz.

İlişkinizle ilgili bir sınav verebilirsiniz

25 Nisan 2013’de Akrep burcunda gerçekleşecek parçalı ay tutulması iş hayatınızı etkileyebilir. İşinizi değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. 25 Mayıs’ta gölgeli ay tutulması yaşanacak ve bu kez Yay burcunda olacak. Bu tutulma aşk hayatınızla ilgili beklenmedik gelişmelere sebep olabilir. Bazı bitişler yaşayabileceğiniz bu dönemde, ilişkinizle ilgili bir sınav vermeniz gerekebilir.

19 Ekim’de ise Koç burcunda gölgeli ay tutulması olacak. Maddi konularda beklenmedik bir kayıp yaşayabilirsiniz. Bu yüzden alacak verecek işlerinize dikkat etmeli ve harcamalar konusunda abartıya kaçmamalısınız!

Haberin Devamı

Yatırım yapmak isteyebilirsiniz

10 Mayıs’ta güneş tutulması Boğa burcunda olacak ve özel hayatınızı etkileyecek. Bu dönemde yalnızsanız karşınıza aşık olacağınız yeni biri çıkabilir. Hayatınızda biri varsa o kişi ile evlilik kararı alabilirsiniz. İşle ilgili önemli bir yatırım yapabilir ve ortak bir iş kurabilirsiniz.

Eşiniz ya da ortağınız varsa, bu dönemde ilişkiniz kuvvetlenebilir. 3 Kasım’da Akrep burcunda olacak güneş tutulması eğitim hayatınızı ve seyahatlerinizi etkileyebilir. Hesapta olmayan yolculuklara çıkmanız gerekebilir. Bu seyahatler kendinizi geliştirmenizi sağlayacak.

İşte yılın şanslı günleri: 4-5-31 Ocak, 1-2-10-28 Şubat, 1-28 Mart, 23-24 Nisan, 21-22 Mayıs, 8-17-18 Haziran, 14-15-16 Temmuz, 6-10-11-12 Ağustos, 7-8 Eylül, 4-5-31 Ekim, 1-2-28-29 Kasım, 2-25-26-27 Aralık.

Bu tarihlere dikkat! sıkıntı yaşanabilir: 17-18-27 Ocak, 13-14 Şubat, 12-13-14-27 Mart, 9-10 Nisan, 6-7-25 Mayıs, 2-3-4-29-30 Haziran, 1-22-27-28 Temmuz, 21-23-24-25 Ağustos, 20-21 Eylül, 17-18-19 Ekim, 13-14-15 Kasım, 10-11-12-17 Aralık.

YARIN: YAY