Alışveriş - Moda Küçük prensin pantolonu yok sattı
Paylaş
Küçük prensin pantolonu yok sattı

İngiltere Kraliçesi Elizabeth, yeni yıl portresinde tahtın üç varisi olan Prens Charles, Prens William ve Prens George ile objektif karşısına geçti. Prens George’un giydiği ekoseli Trotters marka 50 sterlinlik pantolon kısa sürede yok sattı. 6 yaşındaki Prens George, ilk kez şort yerine pantolon giydi.

Tahtı 95 yaşından sonra oğlu Prens Charles’a (71) devretmeye hazırlandığı iddia edilen Kraliçe (93), son dönemde varislerini öne çıkarıyor. Kraliçe, yeni yıl portresini de tahtın üç veliahtı ile çektirdi. Fotoğrafın yıldızı ise, tahtın üç numaralı ve en küçük varisi Prens George (6) oldu. Kraliçe ile portre fotoğrafında ilk kez şort yerine pantolon giyen George, takoza çıkmak zorunda da kalmadı. Onun yerine dedesi Prens Charles ile aynı basamakta durdu.

Haberin Devamı

Gömlek detayı

Ancak Prens’in pantolonundan çok gömleği dikkat çekti. Zira, George son beş yıldır katıldığı sekiz resmi saray etkinliğinde de aynı gömleği giymişti.

Rachel Riley marka 69 sterlinlik gömlek, minik prensin stilinin imzası oldu. Gömlekteki mavi şeritler, soylu kanı anlamına gelen ‘mavi kan’ı temsil ediyor. Prens’in üniforması haline gelen gömlek, beş yıldır ülkenin en çok satan çocuk ürünlerinden. Prens George’un ekonomik değeri 3.2 milyar dolar.

2015 yılında çekilen fotoğrafta Prens George takoz üzerine çıkmıştı.