Aşk - İlişkiler Milyoner kocasına koyduğu kurallar sosyal medyada tepki çekti

Milyoner kocasına koyduğu kurallar sosyal medyada tepki çekti

Paylaş
Milyoner kocasına koyduğu kurallar sosyal medyada tepki çekti

26 yaşındaki Soudi Al Nadak, Dubai'de tanışıp evlendiği milyoner kocasına koyduğu sıkı ilişki kuralları nedeniyle sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

İngiltere'nin Sussex eyaletinde doğup büyüyen Soudi Al Nadak, 32 yaşındaki iş adamı kocası Jamal Al Nadak ile 7 önce Dubai'de üniversite okurken tanıştı. 3 yıldır Jamal ile evli olan Soudi, sıra dışı evlilikleri nedeniyle sosyal medyanın en dikkat çeken çiftleri arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

Çiftlerin evliliklerinde karşı cinsten hiç arkadaşlarının olmaması, birbirlerinin şifrelerini bilmeleri ve konumlarının her zaman birbirlerine açık olması gibi katı kurallar var.

Kendisine gelen eleştirilere kayıtsız kalamayan genç kadın şunları söyledi: İnsanlar her zaman benim altın avcısı olduğumu sanıyorlar ve Jamal'ın beni vücudum için kullandığını söylüyorlar. Ama durum böyle değil, birbirimizi gerçekten seviyoruz.
Jamal ve ben üniversitede Dubai'deyken tanıştık ve birbirimize çabucak bağlandık. 

Soudi, kültürler arası evliliğinin detaylarını paylaşmak için TikTok'da özel hayatına dair pek çok paylaşım yapıyor. Instagram'da da oldukça aktif olan Soudio Farabia'nın 160 binden fazla takipçisi mevcut.

Haberin Devamı