Astroloji İkizler burcu hangi ay? Hangi ay doğanlar ikizler burcu oluyor?

İkizler burcu hangi ay? Hangi ay doğanlar ikizler burcu oluyor?

Paylaş
İkizler burcu hangi ay? Hangi ay doğanlar ikizler burcu oluyor?

Burçlar, insanların doğdukları tarih ve saate göre belirlenir ve doğum haritaları da karakter üzerinde önemli etkiye sahiptir. On iki burç vardır ve bunları belirleyen en önemli faktör, insanların doğdukları günlerde gezegenlerin konumudur. Yükselenler de doğum saatine göre belirlenir. İkizler burcu hakkında merak edilenleri derledik.

 İkizler burcu, diğer burçlara kıyasla burçlar arasında şöhreti biraz daha fazla olan bir burçtur. Çeşitli karakteristik özellikler atfedilen ikizler burcu üyeleri kimi zaman bu durumdan hoşlanırken kimi zaman bu söylemlere katılmamaktadır.

Haberin Devamı

 

 İKİZLER BURCU HANGİ AY?

İkizler burcu hava grubuna mensup bir burçtur. Oldukça farklı ve dikkat çekici burçlar arasında yer alırlar. Pozitif huylu ve değişkendirler. Bu burcun yöneticisi gezegeni ise Merkür'dür. Şanslı sayıları çoğunlukla 5’tir. İkizler burcu diğer burçlar arasında oldukça popüler olan burçlardan biri pozisyonundadırlar.

22 Mayıs- 22 Haziran tarihleri arasında doğan insanlar İkizler burcunda doğan insanlardır. Bu burca sahip insanların favori günleri ise Cumartesi günüdür.

 

HANGİ AY DOĞANLAR İKİZLER BURCU OLUYOR?

Mayıs ve haziran ayları içerisinde doğmuş olan insanlar genellikle İkizler burcu olur.

 

İKİZLER BURCU ERKEĞİNİN ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

İkizler erkeği, girdiği her ortamda dikkat çekmeyi başarır. Hareketlidir ve yaşam isteği yüksektir. Bitip tükenmeyen merakları vardır ve bir olay olduğunda mutlaka olayın içinde olmak ister. Eğlenmeyi ve karşılarındaki insanları güldürmeyi iyi bilirler ve nadiren üzgün görülürler.

Haberin Devamı

 Çevredeki herkes onları hareketli görmek ister. Aşk onlar için hala bir gizemdir ve vermeyi sevdikleri gibi, hediye almaktan da hoşlanırlar. İlginç fikirler de onlardan çıkar. Spor yapmayı çok severler ve klasik giyinmeyi sevmezler, genelde spor giyinirler ve renkli giyinen erkeklerdir.

 

İKİZLER BURCU KADINININ ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

İkizler burcu kadını hareketlidir, ancak bu yapısına aldanılmamalıdır, çünkü mantıklıdır. Duygusal olarak yaptığı hatalardan hemen ders çıkarır ve dengenin önemi için hayatının her yanında bu önemlidir. Hassastır ve değişiklikleri sever, diğer insanlara göre bunu çok daha kolay yapar. Ulaşılamaz görünür, ancak takıntılıdır ve bir ilişkiyi aynı tempoda yaşayamaz, yükselişler ve alçalışlar onları canlı tutar.

Sabit kalan hiçbir şey onları mutlu etmez ve sabit bir hayat isteyenler için uygun değildir. Ayrıntıları unutmazlar ve bu konuda dikkatli olunmalıdır. Çok cilvelidir ve erkekleri hem korkutur hem de çeker. Değişken ruh halleri sürekli başka kadın olunduğu izlenimini verir.

 

İKİZLER BURCU ÜYESİ BAZI ÜNLÜ İSİMLER

Fazlasıyla sosyal yapıda olan bu burçtan insanların tanınmış olmaları da gayet normaldir. Bu isimlerden bazıları: Kenan Doğulu, Çetin Altan, Kerem Alışık, Şebnem Özinal, Adile Naşit, John F. Kennedy, Bülent Ecevit, Clint Eastwood, George Bush, Marilyn Monroe, Che Guevera ve John Wayne olarak bilinmektedir.

Haberin Devamı