Yaşam Sürekli yaz olan bir yerde yaşamayı tercih ederdim

Sürekli yaz olan bir yerde yaşamayı tercih ederdim

Paylaş
Sürekli yaz olan bir yerde yaşamayı tercih ederdim

Saruhan Tan; YKM, YKM Turizm ve Big Chefs'in ortağı. GYAD Başkan Yardımcısı, BMD İstişare Kurulu Üyesi, TGSD Yönetim Kurulu Üyesi, TURYİD Üyesi. Bir koltuğa çok karpuz sığdıranlardan. O ayrıca profesyonel bir sporcu

ÇAĞRI BİLGİN

Haberin Devamı

cagri.bilgin@posta.com.tr

twitter.com/cagribilgin

Hız düşkünü olanSaruhan Tan, 2010 yılında YKM Sport olarak offshore’da dünya şampiyonluğu elde etti. En büyük tutkusu deniz. Hustler Power Boat’un Türkiye temsilcisi ve üç tane yarış teknesi var. “Performansım ve kondisyonumu koruyabilmek için spor hayatımın bir parçası” diyor. Bu arada işe gitmeden önce kıyafet seçiminden şikayetçi, bu nedenle okuldaki forma günlerini özlediğini söyledi.

Üç tane yarış teknem var

Tekne koleksiyonum var diyebilirim. Offshore tutkumdan sonra spor teknelere ilgim daha da arttı. Hustler Power Boat’un Türkiye temsilcisiyim ve üç tane yarış teknem var. En büyük hobim deniz tutkum. Yeni yeni balık tutmaya da başladım.

Spor vazgeçilmezim

Haberin Devamı

Haftada iki kere spor salonuna gitmeye özen gösteriyorum. Bazı günler evde spor yapmayı tercih ediyorum. Profesyonel offshore yarışçısıyım. 2010 yılında YKM Sport olarak dünya şampiyonluğumuz var. Performansım ve kondisyonumu koruyabilmek için spor hayatımın vazgeçilmezlerinden.

Etnik aksesuara düşkünüm

Takı ve aksesuara çok meraklıyım. Özellikle etnik ve yerel aksesuarlar, doğal takılar alırım. Saatte favori markam Bvlgari ama genellikle marka olmayan spor, farklı ve renkli saatleri tercih ediyorum.

Deniz tutkusu ve ABD

Deniz tutkunuyum ve deniz tatilleri vazgeçilmezim. Sakin ve doğayla iç içe olan tatiller tercihim. Yaz aylarında Bodrum’daki yazlık evimize ve tekneme zaman ayırabilmeye gayret gösteriyorum. Kışın kayak tatilleri ve sıcak iklime kaçamaklar favorim. Amerika en sevdiğim ülke. York, Miami, Los Angeles ve Las Vegas en sevdiğim şehirler. Avrupa’da; Milano, Barcelona, Ortadoğu’da Dubai ve Beyrut. Kısa uçuşlar sevmediğim için yurtiçinde arabayla seyahat etmeyi tercih ediyorum.

Big Chefs’i tek geçerim

Yemeye çok meraklı olmama rağmen yemek yapmıyorum. Yemek yemek en büyük keyiflerimden biri. Çok fazla yemek ayırmıyorum ve yeni tatlar denemeyi çok seviyorum. Türk, İtalyan ve Uzakdoğu mutfakları favorim. Dışarda tercih ettiğim tek mekan Big Chefs, Big Chefs, Big Chefs.

Haberin Devamı

Kavaklıdere’nin Cotes D’avanos’u

Yerli şarapları çok başarılı buluyorum ve çok daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Kavaklıdere’nin Cotes D’avanos, Egeo, Pendore’si çok başarılı. Değişik kokteyller yaratmayı ve denemeyi severim. Şaraptan sonraki favori içkim votkalı karışımlar.

Şener Şen ve Kemal Sunal

Yazın pek gittiğim söylenemez ama kışın haftada 1 kez dışarda veya evde sinema keyfi yapıyoruz. Aşk ve aksiyon filmlerini seviyorum. Kemal Sunal ve Şener Şen’in tüm filmlerini tekrar tekrar seyredebilirim. Coppola, James Cameron, Ang Lee filmlerini severek izlediğim yönetmenler. Silvester Stallone, Tom Cruise, Vin Diesel ve Julia Roberts da severek izlediğim oyuncular.

Model Grubu’nu tuttum

Türkçe rock ve pop müzik tercihim. Trafikte arabada klasik müzik dinlemeyi seviyorum. Son zamanlarda Model en sevdiğim guruplardan. En son Jennifer Lopez konserine gittik. Kitap okumayı çok sevdiğim söylenemez. Daha çok kişisel gelişim kitapları ilgimi çekiyor. Şu anda Steve Jobs’ın biyografisini okuyorum.

Haberin Devamı

Küçük bir otomobil koleksiyonum oldu

Otomobil de hobi alanlarımdan biri. Hızlı gitmesem de hızlı ve güçlü araba kullanmayı seviyorum. Kolay kolay arabalarımdan vazgeçemediğim için küçük bir araba koleksiyonum oldu. Amerikan arabalarına özel bir merakım var. Şu anda Camaro SS, Porsche ve çok sevdiğim Mitsubishi EVO 6 kullanıyorum.

All Saints giyerim

Spor, farklı ve renkli giyinmeyi severim. All Saints, Absolute Joy, Ed Hardy, Diesel, Mavi ve Armani en sık alışveriş yaptığım markalar. Ayakkabıda favori markam Balance.

Los Angeles’ta yaşarım

Amerika’da yaşayabilirdim. Sürekli yaz olan bir yerde yaşamayı tercih edebilirdim. Los Angeles, Londra, York’u hiç sıkılmayacağım şehirler olarak söyleyebilirim.

Oğlum için erken kalkarım

Oğlumu okula gitmeden önce görebilmek için sabah 7 gibi kalkarm. Haftasonları biraz daha geç kalkmayı tercih ediyorum. Oğlumuzu okula gönderdikten sonra biraz gazetelere göz atar, kahvaltı ederim. Sabah kahvaltısı en sevdiğim öğündür. Van’dan getirttiğim petek ballarım soframızın vazgeçilmezidir. Maillerimi kontrol edip, acil olanlara cevap veririm. İşe gitmeden önce kıyafet seçimi en sancılı bölüm. Okuldaki forma günlerimi özlediğim oluyor.

Haberin Devamı

(25.11.2012 tarihli Posta Karnaval'dan alınmıştır.)