Sıcak günlerin modası karpuz kokteyli
Hava sıcaklığının giderek arttığı Antalya'da, tatilcilere serinlik için alternatif yöntemler geliştiriliyor. Popüler içecekler arasında karpuz içinde hazırlanan dondurma kokteyli öne çıkıyor
24 Haziran 2013 , Pazartesi 11:20
Turistik işletmelerin bir bölümü buzlu partiler düzenlerken kimileri de yaz meyvelerinden serin kokteyl içecekler hazırlıyor. Yüzlerce tatilci ve turist, meyveli soğuk içecekler için barın önünde sıraya giriyor. Popüler içecekler arasında karpuz içinde hazırlanan dondurma kokteyli öne çıkıyor.
Haberin Devamı
Çilek, kivi, erik, kiraz ve kavun gibi meyvelerle de hazırlanan kokteyllerin fiyatı 10 euro. Bütün karpuz içinde ve 5 derece soğukta bekletildikten sonra servis edilen meyve kokteylleri, bunaltıcı sıcakta tatilcilere geçici serinlik yaratıyor.
İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA)
BUNLARI DA OKUYUN
- Sanatçı Aida Mahmudova’nın kişisel sergisi ‘Bir Rüya Açılır’ sanatseverlerle buluştu
- Hollywood yıldızı Anne Hathaway, seçmelerde 10 kişiyle öpüşmek zorunda kalmış!
- Nesrin Cavadzade vücuduna gelen yoruma bikinili pozla yanıt verdi
- Ünlü oyuncu sektöre yapımcı olarak devam etme kararı aldı
- Teoman: Annem bana eli öpülecekler listesi veriyor!