Advertorial Yaşamak artık Burcu Esmersoy ile daha güzel…
Sponsorlu

Yaşamak artık Burcu Esmersoy ile daha güzel…


Paylaş
Yaşamak artık Burcu Esmersoy ile daha güzel…

Televizyon dünyasının güzel sunucusu Burcu Esmersoy 18 Haziran’da başlayacak “Yaşamak Ne Güzel” programı ile Lifetime ekranlarına geliyor.

Enerjisi, güzelliği ile televizyon dünyasında fark yaratan Burcu ESMERSOY uzun zamandır ara verdiği ekran yolculuğuna kaldığı yerden devam ederken, estetik dünyasının başarılı ismi Dr. Nihat DİK ise estetik alanında merak edilen tüm soruları cevaplamak için ekran karşısına çıkıyor.

Burcu ESMERSOY ve Nihat DİK’in sunumu ile hafta içi her gün 09:00 ve 16:30’da yayınlanacak olan “Yaşamak Ne Güzel” programı içeriği ile izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Burcu ESMERSOY programda üç doktor ve bir lifestyle konuk ağırlayacak.

Sağlıktan estetiğe, beslenmeden spora, modadan astrolojiye kadar birçok konunun ele alınacağı programda Burcu ESMERSOY gündemdeki kişileri ve konuları yorumlayacak. Hangi ünlünün hangi estetiği yaptırdığını ve büyük değişimlerini gözler önüne serecek olan programda, Dr. Nihat DİK izleyici ile değişim sırlarını paylaşacak.

Yaşamınızı güzelleştirecek her şeyi “Yaşamak Ne Güzel”de bulacaksınız.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Lifetime TV Hakkında:

Dünya devi A+E’nin ünlü ve ödüllü kanalı Lifetimetv 26 Nisan 2016’da Türkiye’de yayına başladı. Tüm dünyada 124 bölgede, 150 milyondan fazla haneye, 11 dilde ücretli yayın yapan Lifetime tv dünyada ilk kez şifresiz/ücretsiz olarak tüm platformlarda yer alıyor. Türkiye’de 20 milyondan fazla haneye ulaşıyor.

Digitürk: 52 kanal

D-Smart:37. Kanal

Tivibu: 61 Kanal

Kablo TV: 35.Kanal

Turkcell Tv+: 31.Kanal

FilBox: 30.Kanal