Magazin Yaşar Gaga neden öldü? Yaşar Gaga ölüm sebebi

Yaşar Gaga neden öldü? Yaşar Gaga ölüm sebebi

Paylaş
Yaşar Gaga neden öldü? Yaşar Gaga ölüm sebebi

Sezen Aksu'nun menajeri olduğu bilinen Yaşar Gaga hayatını kaybetti. Peki Yaşar Gaga neden öldü, ölüm sebebi ne oldu ve kimdir? Uzun süredir youn bakımda tedavi altına alınan ve ölüm haberiyle magazin gündemini derinden sarsan Yaşar Gaga'yla ilgili yakın arkadaşı Tarkan'dan da açıklama geldi. Tarkan, "Ateş oldun düştün yüreğime Yaşarım" yazarak acısını takipçileri ile paylaştı. Yaşar Gaga bugün son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye katılan Cem Yılmaz gözyaşlarına boğuldu

Yaşar Gaga neden öldü, ölüm sebebi ne oldu ? ve Yaşar Gaga'yı tanımayanlar içinn kimdir? sorusunun cevabı da haberimizde yer verdik. Bir süredir tedavi gören Yaşar Gaga'nın ölüm haberi magazin gündemini adeta yasa boğdu. Yakın arkadaş olduğu bilinen Tarkan'dan Gaga'nın ölüm haberiyle ilgili açıklama geldi. Tarkan Instagram hesabından, "Ateş oldun düştün yüreğime Yaşarım. Çok üzgünüm... Mekanın cennet olsun arkadaşım. Nur içinde yat..." notunu paylaşarak üzüntüsünü takipçileri ile paylaştı. Son olarak Alakasız Şarkılar adlı albümü çıkaran Gaga, Tarkan ile Sezen Aksu'ya düet yaptırmıştı. Yaşar Gaga dün son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye ünlü isimler akın ederken Cem Yılmaz adeta gözyaşlarına boğuldu.

YAŞAR GAGA NEDEN ÖLDÜ?


Çapa Tıp Fakültesi'nde 1 aydır çoklu organ yetmezliğinden dolayı yoğun bakımda tutulan Yaşar Gaga hayatını kaybetti. Yaşar Gaga, bugün Ortaköy Büyük Mecidiye Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından; Ortaköy Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

YAŞAR GAGA KİMDİR?


Bir ara Şarkı Söylemek Lazım isimli yarışmada jürilik de yapan Yaşar Gaga özellikle Sezen Aksu'nun seslendirdiği Bile Bile isimli şarkı ile tanındı.

1997 yılında Betonova isimli bir albüm çıkardı. 2017 yılında Yaşar Gaga Alakasız Şarkılar isimli albümde Türkiye'nin önde gelen sanatçılarını bir araya getirdi.

Alakasız Şarkılar albümünde Sezen Aksu, Tarkan, Nazan Öncel, Özkan Uğur, Sertab Erener, Aşkın Nur Yengi, Serdar Ortaç, Serkan Kaya, Göksel, Mustafa Ceceli, Teoman, Soner Sarıkabadayı, Kibariye, Dilber Ay, Suzan Kardeş, Gonca Vuslateri, Rubato, Onur ve Halik Koçak şarkılar seslendirdi.

Ünlülerden Yaşar Gaga mesajları

Ebru Gündeş instagram hesabından Gaga'nın fotoğrafını paylaşarak, Aramızdan çok erken ayrıldın. Huzur içinde uyu Yaşar Gaga yazarak üzüntüsünü dile getirdi.

Demet Akalın'da, "Kalp kırmayın kimin önce gideceği hiç belli değil... Yaşar Gaga'yla en son yılbaşında mesajlaşmız"

Deniz Seki: Cok boş dünya gencecik, pırıl prıl Yaşar‘ımızı kaybettik.Kimseye küsmeyin kimseleri kırmayın incitmeyin boş dünya bu dünya yalan dünya her günümüz birbirimizi sarip sevmekle gecmeli kimin önceden gideceği hiç belli değil Canım Yaşar’ım Nurlar yagsın üstüne mekanın cennet olsun güzel kardeşim Sezen’im sanada Allah sabırler versin ve Yaşar’ımın tüm ailesine Sabırlar diliyorum

Haberin Devamı