Ferhan Kaya Poroy Yaşasın tatil başladı!
HABERİ PAYLAŞ

Yaşasın tatil başladı!

Galiba çocuklardan daha çok benim ihtiyacım var bu tatile... Yanlış anlaşılmasın, ben onlarla birlikte tatile çıkmıyorum ama en azından iki hafta boyunca saat 06.45’te kalkmayacağım, her akşam eve döndükten sonra ödev kontrol etmeyeceğim, Duru’nun yemek listesini alerjilerine göre kontrol edip “Bunları yiyebilir, bunları yiyemez. Yerine alternatif olarak şu yemekleri koyuyorum” diye not yazmayacağım, proje ödevi hazırlıkları yapmayacağım, artık evimizin arka bahçesi haline dönüşen Panel Kırtasiye’ye bir süre uğramayacağım, sınav öncesi stres yaşamayacağım, çocuklara tam sohbet koyulaşmış, keyifleri yerine gelmişken ‘haydi yatma vakti, yarın okul var!’ demeyeceğim... Bundan daha süper bir tatil olabilir mi? İşe gitmek tüm bunların yanında solda sıfır doğrusu... 15 günlüğüne de olsa tüm bunlardan uzak olmak hepimize iyi gelecek. Şimdi keyif zamanı bizim için.

Haberin Devamı

Öncelikle sabahları geç kalkarak başlayacağız hayata. Çocuklar tüm birikimlerini yatırdıkları onlarca oyuncakla keyifle ve uzun süre oynayabilecekler. Pijamaları çıkarmadan kahvaltıya inecek küçük Duru’cuk (İşte en büyük keyiflerden biri de bu onun için). Akşamları saat 20.00’da yat borusu çalmayacak. Hatta öyle ki birkaç gün uykudan bayılana kadar ‘hadi yat’ denmeyecek çocuklara. Derin’le en büyük hayalimiz de çift kişilik yatakta gece yarısına kadar film seyretmek. Üstelik babası kızmasına rağmen kaçamak yapıp yatakta küçük atıştırmalar yapmayı bile düşünüyoruz. Birkaç günlük kayak tatili de tüm programı ve kayak kıyafetleriyle hazır.

Tatille ilgili detayları size tüm ayrıntılarıyla yazacağım. Ama şubat başında! Başka ne mi yapacağız? Disney Live ‘Mickey’in Masal Dünyası’na, Bugs Bunny ve arkadaşları ile Basketbol Şov’a, bir de klasik müzik konserine mutlaka gideceğiz. Ayrıca görmediğimiz için çok şey kaybettiğimizi düşündüğüm 1453 Panaromik Müze’yi de mutlaka ziyaret edeceğiz. Sınıf arkadaşlarıyla buluşup evde gönlümüzce eğleneceğiz. Büyükada’daki yazlık evde bir hafta sonu geçireceğiz. Alışveriş yapacağız, Derin’in favori alışveriş merkezleri İstinye Park ve Palladium liste başında tabii. Bir de tabii ki caddede alışveriş ve kahve keyfi bizi bekliyor. Tüm bu keyifli günleri hak etti bizim kızlar, baştan son

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder