Türkiye (Son Dakika) Yaşlı adam ölmek istedi

Yaşlı adam ölmek istedi

Paylaş
Yaşlı adam ölmek istedi

74 yaşındaki Bekir Kaya, çenesine dayayıp tetiğini çektiği av tüfeği ile ölmek istedi. Ambulans helikopterle hastaneye kaldırılan Kaya, tedaviye alındı

İzmir'in Selçuk İlçesi’nde, bilinmeyen bir nedenle bunalıma giren 74 yaşındaki Bekir Kaya, çenesine dayayıp tetiğini çektiği av tüfeği ile ölmek istedi. Ambulans helikopterle hastaneye kaldırılan Kaya, tedaviye alındı.

Haberin Devamı

Olay, bugün 14.30 sıralarında, Selçuk- Efes Havaalanı arkasında bulunan bir çiftlikte meydana geldi. Çiftçilik yapan 74 yaşındaki Bekir Kaya, bilinmeyen bir sebepten bunalım girdi. Çenesine av tüfeğini dayayan Kaya, silahın tetiğini çekince yere yığıldı.

AMBULANS HELİKOPTER İLE HASTANEYE KALDIRILDI

Silah sesi üzerine olay yerine koşan yakınları Kaya’yı kanlar içinde gördü. Durum, jandarma ve sağlık ekiplerine bildirildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan ve aşırı kan kaybettiği belirlenen Kaya, ambulans helikopter ile İzmir’deki Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaya’nın hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Jandarma olala ilgili soruşturma başlattı. Bu arada Kaya’nın Cuma namazının ardından sohbet ettiği arkadaşlarından helallik istediği öğrenildi.

Haberin Devamı

DHA