Gündem Yaşlı kadından Kılıçdaroğlu'na: Bizi kurtar oğlum

Yaşlı kadından Kılıçdaroğlu'na: Bizi kurtar oğlum

Paylaş
Yaşlı kadından Kılıçdaroğlu'na: Bizi kurtar oğlum

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, salı günü partisinin grup toplantısının ardından Meclis’teki makamında sürpriz bir ziyaretçiyi ağırladı.

Ankara’da yaşayan 80 yaşındaki Sevgi Kesen, geçen salı günü CHP’nin grup toplantısına katılmak ve Kılıçdaroğlu’nu görebilmek için TBMM’ye geldi. Yaşlılığı nedeniyle bastonuna tutunarak yürüyebilen Kesen görevlilerin yardımıyla grup toplantısı salonuna gelerek Kılıçdaroğlu’nun konuşmasını dinledi. Kesen, grup toplantısının ardından kalabalığın dağılmasını bekledikten sonra Kılıçdaroğlu’nun makam odasını aramaya başladı.


"OĞLUM BENİ GENEL BAŞKAN'A GÖTÜR"


Kesen, Meclis koridorlarında yürürken, CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz’ün dikkatini çekti. Kesen’in yanına giden Öz, kendisini tanıtarak, yardıma ihtiyacı olup olmadığını sordu. Öz’ün CHP milletvekili olduğunu öğrenen Kesen ise, “Oğlum beni Genel Başkan’a götür” talebinde bulundu. Bunun üzerine Öz, Kesen’in elinden tutarak Kılıçdaroğlu’nun makam odasına götürdü.

KAPIDA ELİNİ ÖPEREK KARŞILADI


Alınan bilgilere göre Öz’ün makam odasına girerek durumu iletmesi üzerine Kılıçdaroğlu, misafirini bekletmeden içeri aldı. Kılıçdaroğlu, misafirini kapıda, elini öperek karşıladı. Kesen bunun üzerine, “Seni çok seviyorum oğlum. Çok istedim seni görmeyi” dedi. Kesen’in elini tutarak, koltuğuna kadar götüren Kılıçdaroğlu misafiriyle uzun uzun sohbet etti. Kesen sohbette küçüklüğünden beri CHP’ye ve Mustafa Kemal Atatürk’a bağlı olduğunu anlattı.

"BİZİ KURTAR OĞLUM"


Kesen’in, başarı dileklerini ileterek, “Sen başarılı ol, bizi kurtar oğlum. Bu yaşananlar beni üzüyor” sözleri üzerine Kılıçdaroğlu’nun, “Sen hiç merak etme. Elimizden geleni yapıyoruz. Gücümüz var, 2019’da başaracağız” ifadelerini kullandığı öğrenildi. Kılıçdaroğlu’nun daha sonra misafirini kapıya kadar uğurlayarak, evine bırakılması için parti çalışanlarına talimat verdi.