Dr. Haydar Dümen Yatak odanıza renk katın
HABERİ PAYLAŞ

Yatak odanıza renk katın

Haberin Devamı

Herkes cinselliği doyasıya yaşamak istiyor. Ama zamanla cinsel yaşam sekteye uğrayabiliyor ve çiftler hayal ettiklerini bulamadıkları için yatak odasında mutsuz oluyor. Zaman içinde ilişkinizi renklendirin, fantezilere yer verin ki ne siz ne de partneriniz üzülsün.

BÖYLE SORU YOK!

Benimki şahlanmıyor

17 yaşındayım. Benimki istemsizce şahlanıyor. Mastürbasyonu bırakmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?

CEVAP

Neden bırakacaksın değerli okurum? Antrenman yapıyor, kendini evliliğe, eşine hazırlıyor. Ayrıca sana da birkaç çocuk vermeyi tasarlıyor. Emir böyle, düzen onbinlerce yıldır böyle gelmiş, böyle gidecek. Yaşamın her bölümünde olduğu gibi sistem ne körleştirilecek ne de arsızlaştırılıp önüne gelen her şeye yiyecekmiş gibi saldıracak.

İki yıllık bir çılgınlık seni şaşırttı ise, telaşlanma ve üstesinden gelemeyeceğin bir konuda kendini yorma. Sonunda nasıl olsa onun dediği olacak!!! Sadece iradeni kullanacaksın. Haftada 3-4 kere yemi önüne konulacak. Hâlâ uslanmazsa kozlar senin eline geçecek, iraden hemen devreye girecek ve ona şöyle seslenecek: “Buna ya razı olacak ya da kör topal kalacaksın bu Hocamızın rapordur.”

Dayımın uçak havalanmıyor

50 yaşında dayım var. Uçak havalanmıyormuş ama doktora gitmeye utanıyor. Acaba neden olabilir? RUMUZ: KAHVECİ

CEVAP

Kahveci kardeşim, öyle oturup karşılıklı bir kahve içmeden, muhabbet olmadan çare bulunmaz. Oturacağız masaya, kahveler cezveden dökülecek fincana, köpük sanki Marmara Denizi’nin dalgaları gibi kabaracak. Dayınla askerlikten başlayıp evleninceye kadar geçen süre muhabbeti yapacağız.

Şnorkelle denize dalar gibi ben atlayacağım olayın derinliklerine, dibini ucunu araştırıp ayrıntıları öğrendikten sonra alacağım dayını karşıma. Gözlerini açmış, ne diyeceğim diye öyle bakıyor. Sonra sabrını fazla zorlamadan başlayacağım konuşmaya. Dayı bey bu iş sözle, büyüyle ve üflemekle tedavi olmaz.

Birkaç tetkik gerekir diyerek eline listeyi vereceğim. Sonuçları al getir bana, sen de benim bir kahvemi iç. Kahve acı mı, şekerli mi bilemem. Çözümünü sana sadece tüyo olarak vereceğim. Elden gelen yapılacak, dayı gençliğine kavuşacak.

Kadınları görünce kan ağlıyorum

40 yaşındayım, bekarım. Bugüne kadar çok gezdim, tozdum. Ama 1 yıldır sertleşme olmuyor. Ne yaptıysam düzelmedi. Kadınları görünce içim kan ağlıyor.

CEVAP

İsyan erken başlamış değerli okurum. Bu sandığın gibi psikolojik bir cezalandırma değil. Arabanın önüne taş koydum örneğinde olduğu gibi bir takozlanma olayı. Eskiler bunu bedduda ve ah aldın diye yorumlardı. Böylesine bolluk, bol iştah, bol para gibi durumlarda da bazı evrensel isyanlar örtülü olarak bilinçaltından bilince fırlar ve kendini cezalandırma olayı gerçekleşir.

Yani mekanizma sağlamdır ama enerji ya da elektriğinde bir kesiklik vardır. Benim aklıma gelen organa gelen damarlarda bir sorun olabileceğidir. Önce bu ölçülmelidir. Her neyse, sistem düzelirse evleneceksin kardeş! Yoksa o kalleş yaşlılığını bekliyor kapıda, yaptıklarını burnundan getirecek, kim bilir seni kimlere muhtaç edecek.

Penisim küçük diye gitmiyorum

18 yaşındayım, geneleve gitmek istiyorum ama penisim küçük diye çekiniyorum. 1.60 boyunda, 90 kiloyum. Sizce genelevdeki kadınlar penisim küçük olduğu için benimle dalga geçer mi?

CEVAP

Değerli okurum, senin sorunun penisle değil, kiloyla ilgili. En az 30 kilo vermelisin. Kasık bölgesi fazla yağlandığından penisin dıştan görüntüsü 2-3 santim kadar o yağ tabakasının içinde kalır. Geneleve gelince; bence gitme. Ama penisinden dolayı değil, genelevin koşulları kötü olduğu için. Duygusallıktan yoksun, fazla mekanik bir ortamda bu ilk denemeler şokla bitebiliyor. Kadın denemesini 19 yaşına ertele.

Kız seks yapmak istiyor

Kız arkadaşım seks yapmak istiyor ama çekiniyor. Onun bu çekingenliğini nasıl üstünden atacağım?

CEVAP

Değerli okurum, anlamadım. Seks yapmak isteyen kız arkadaşın. Ama çekingen olan da o. Yaşınız belli değil. Bana göre başınız da karmaşık. Ne olacak yani? Seks yapacaksınız ve herkes kendi yolunda mı yürüyecek? Yoksa niyetiniz ciddi mi? Ortada bir ayıp varsa beni bu ayıbınıza ortak etmeyin.

Eşimle ayrı yatıyoruz

45 yaşında, 18 yıllık evli kadınım. Her zaman cinsel ilişkide acı çektim. Eşimi seviyorum ama cinsellikle aram iyi değil. Ne yaparsam ilişkimizi renklendiririm?

CEVAP

Sevgili okurum, evliliğin şimdi revizyona ihtiyacı var. Kocanla ilişkilerinde cinsel acılar yok edilir. Ancak zevk alma olayı hem duygusal hem de fantezilerin birazcık olaya karışmasıyla olur. Gözlerini kapadığında ve başka bir dünyaya kaydığında olumlu bir ortam yaratabilirsin. Gayret et. Çünkü temelde kocanla birbirinize bağlısınız.

Kız arkadaşım yataktan kaçıyor

1 yıldır kız arkadaşım var. Ama ilişkiye girdiğimizde boşalamıyorum. İlişkimiz uzun sürüyor ve kız acı çektiği için yataktan kaçıyor. Derdime nasıl çare bulabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, bana öyle geliyor ki, fazla mastürbasyon yapmışsın. Orgazm olma sistem ve kapasitesini mastürbasyona göre programlamışsın. Kadına geçişte zorlanıyorsun. Kuşkusuz düzelecek. Ancak biraz fantezilerle beynini kamçıla.

Erken boşalıyorum

1 yıllık evliyim ve 27 yaşındayım. Eşimle gecede 3-4-5 kere ilişkiye girdiğim oluyor. Ne gibi zararları olur?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalman var. Erken boşalması olanlarda birleşme sayısı fazladır. Oysa 10-15 dakika kadar bir süre içerde kalabilsen (duraklamalar dahil) ruhunun, bedeninin ve eşinin tam doyumu sağlansa bir gecede 3-4 birleşme yapmaya isteğin kalmaz. Biraz romantizm ağırlıklı ilişkiler kurarsanız cinsel mutluluğunuz ve sağlığınız da daha uzun süreli olur.

Artık zevk almıyorum

21 yaşındayım. Sık sık kız arkadaşlarımla cinsel ilişkiye giriyorum. Son zamanlarda zevk alamıyorum. Ben ilişkiye girmek istemesem bile kız arkadaşım sürekli ısrar ediyor. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli yavrum, cinsellikten çabuk bıkmışsın. Kız arkadaşını da alıştırmışsın. O da senin peşini bırakmıyor. Bu durumda bir süre cinsel perhize girmeniz gerekiyor. Bu kızdan biraz uzak dur. O da kendi dengelerini kursun.

Sevgilim bir türlü doymuyor

19 yaşındayım. Kız arkadaşımla 2 yıldan beri birlikte oluyoruz. Ama o hiç doymuyor. Bunu nasıl engelleyebiliriz?

CEVAP

Değerli okurum, kız kaç yaşında? O doyumsuz. Onun kesinlikle aklını başına toplaması, bir uzmandan yardım alması şart. Sorun senin değil, onun sorunu. Bana sorarsan bu işte fazla sorumluluk üstlenme diyorum. Herkes bir an önce yoluna gitsin.

Eşimi mutlu eder miyim?

29 yaşındayım ve evlenmeyi istiyorum. Penisim 10 santim. Bu uzunlukla eşimi mutlu eder miyim?

CEVAP

Değerli okurum, evlen. İçin rahat olsun, onun fonksiyonlarını bozmamaya çalış. Penisinin uzamasını istiyorsan ameliyatla 1-2 santim mümkün. Kasıklarında yağ birikimi varsa, penisi 1-2 santim yutuyor.

Büyütücü kullansam mı?

20 yaşındayım, penis büyütücü ilaçlar gerçek mi? Bitkisel, penisi büyütür diye internette sayfalar çıkıyor. Acaba doğru mu? Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, o ilaçların aslı astarı yok. Ama satan için kazancı çok. Boşuna paralar gitmesin. Umudunuz uçmasın. Kendinize yeterli olun ve mutluluğu orada bulun.

GÜNÜN SÖZÜ

Kadın erkek arasındaki kollar, çengelli iğne gibidir. Eğer iğnelerin metalleri sağlam ve güvenilirse gözünüzü kapayın, yürüyün. Hayat yolu sizin için açılır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder