Gündem Yatak odasına davetsiz misafir!

Yatak odasına davetsiz misafir!

Paylaş
Yatak odasına davetsiz misafir!

Buca'da, direksiyon hakimiyetini kaybeden kamyon sürücüsü, çarptığı evin duvarını yıkıp yatak odasına daldı

İzmir'in ´in Buca ilçesinde, sürücününün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyon, çarptığı evin duvarını yıkıp yatak odasına girdi. Evin büyük bir bölümünün zarar gördüğü kazada, şans eseri ölen veya yaralanan olmadı. Olayın şokundan kurtulamayan Ahmet Karaçiçek, ``O an şaşkınlığımdan dondum kaldım. Kış ortasında sokakta kaldık ama tek tesellim kimsenin zarar görmemesi oldu'' dedi.

Haberin Devamı

Kaza, saat 09.30 sıralarında 6 sokak üzerinde meydana geldi. Hafriyat işleri yapan Miraç Cerah, kamyonun vize işlemlerini yapmak için yola çıktı. Kavşağa yaklaştığı sırada farkettiği belediye otobüsüne çarpmamak için frene basan Cerah, yönetimindeki 35 KTJ 46 plakalı kamyonun direksiyon hakimiyetini kaybetti.

DUVARI DELDİ

Miraç Cerah´ın, kontrolünü sağlayamadığı tonlarca ağırlıktaki kamyon, yoldan çıkıp Ercan Karaçiçek´in evinin duvarına çarptıktan sonra duvarı yıkarak içeriye girdi. Ortalığı savaş alanına çevirerek evin büyük bir bölümüne zarar veren kaza sırasında, ölen ve yaralananın olmaması, faciayı önledi. Kazanın ardından odadaki yatağın kenarına kadar gelen kamyonun sürücüsü, Miraç Cerah ise, kaçtı.

Haberin Devamı

DEHŞET ANLARINA TANIKLIK ETTİ

Kaza sırasında evin dışarısında kaldırımda bekleyen Ahmet Karaçiçek, şoka girdi. Gözlerinin önünden yoldan çıkan kamyonun, evlerine girmesine saniye saniye tanıklık eden Karaçiçek, ``O an şaşkınlığımdan dondum kaldım. Kış ortasında sokakta kaldık ama tek tesellim kimsenin zarar görmemesi oldu'' dedi.

Ev sahibi Ercan Karaçiçek´in yakınları ise, kısa süre önce eve büyük masraflarla onarım yaptırıldığını, emeklerinin boşa gittiğini, zararlarının karşılanmasını istedi. Bu arada, kazanın ardından ev sahipleriyle kamyonun bağlı bulunduğu hafriyat şirketi yetkilileri arasında kısa süreli tartışma da yaşandı.

Kamyon sürücüsü Miraç Cerah, kamyonun evden çıkartılmasının ardından polise teslim oldu. Cerah, korktuğu için kaçtığını söyledi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Taylan YILDIRIM / İZMİR (DHA)