Dr. Haydar Dümen Yatakta yalnız bir kadın
HABERİ PAYLAŞ

Yatakta yalnız bir kadın

Haberin Devamı

Mastürbasyondan kopmak erkekler için çok zor oluyor. Çünkü yıllardır arkadaş oldukları, bazen kadından daha çok zevk aldıkları ilişkilerini bitirmek istemiyorlar. Ama kadın bundan yara alıyor, yatak odasında beklerken erkeğin kendini banyoya kapatmasına çok üzülüyor. Beyler, kendinize gelin, kadının gönlünü alın

GÜNÜN SORULARI


İkimiz de ilişkiden zevk almıyoruz


Erkek arkadaşımla birkaç kez ilişkiye girdik. Ama ben zevk almıyorum. Bunu sevgilime söyledim. O da zevk almıyormuş. Biz birbirimizi çok seviyoruz. Peki şimdi ne yapmalıyız?



CEVAP Haydi bakalım cancanlar, ne umdunuz ne buldunuz. Hazırlık dönemi epey uzun sürdü. Uykusuz geceler, internette ve telefonda incir çekirdiğini doldurmayan hikayeler gizli bir amaca yönelikti. Bu höşmerimin hazırlanması biraz uzun sürdü. Sonunda penaltıya sıra geldi. Hava güzel, saha hoş. Kaleci hafiften mayhoş! Golü atacak sahanın ortasında dolanıyor. Çaktırmadan pazılarını, erkeklik yapısını sergiye çıkmış mal gibi pazarlıyor. Sevgili okurumun heyecandan dili tutuluyor, trafik polisine yakalanmış sürücü belgesi olmayan şoför gibi elleri titrerken top 18’e konuyor. Bizim golcü Burhan “Ya Allah” deyip kaleye hamle yapınca o da nesi? Bu işin ne tadı var ne lezzeti. Kalece donmuş kalmış, golcü iki arada bir derede. Şaşkınlık ve panik içinde. 112 no’lu Hızır telefonuna basar gibi “Yetiş ya piri fani, yetiş ya ulu Hoca...!” Hocanız bu sözleri tam uykuya dalacağı zaman duyuyor. Havaya uyuyor, ilahi bir sesle bağırıyor: ‘Doğru yola girin, ilişkiye ara verin’ sözünü bu kere eşi duyuyor. “Haydar, sen ne diyon. Yoldan çıkan kimmiş bileyim, dersini ben vereyim” diye o da havaya giriyor. Hoca da onu sakinleştirine kadar akla karayı seçiyor.

İş yok, para yok cinsel hayat sıfır

46 yaşındayım, evliyim, 2 çocuk babasıyım ve esnafım. Malum son dönemde esnaf sıkıntılı, iş yok, para yok. Bu da cinsel hayatımı etkiliyor. Cinsellik aklıma bile gelmiyor. Bazen haftada 1, bazen 10 günde bir ilişkiye giriyorum. Pıt pıt çok üzgün görünüyor. Ne olacak bu esnafın hali?



RUMUZ: DERTLİ ESNAF CEVAP Değerli okurum, günün yorumunu bir ekonomi ve psikiyatri profesörü gibi doğru yaptın. Vallahi televizyonda tartışma programı hazırlayanlar duymasın, peşini bırakmazlar. Her gün bir televizyonda seni görürüz. Gelelim sana; senin pıt pıtının başına yıldırım düşmüş. Alevi seni sarmış, çöküntüler evde eşine kalmış. Elimde sihirli değneğim olsa, sana havadan yüklü bir miras sağlasam, sen de hemen aileni donatsan... Altına bir araba alsan, Boğaz’da bir balık lokantasına... Pardon kebapçıya mı dedin? Olabilir, ona yollansan, kapıda krallar gibi karşılansan... Arabayı hazırlayan gence bir 20’lik toslasan. Hey gidi benim çileli esnafım. Bak hayaline bile pıt pıt kıpırdamaya başladı. Hayali değil ya gerçek olsaydı? Pıt pıt gider yerine zart zurt gelirdi. Yemek beğenmez, durmadan tabak üzerine tabak değiştirirdi. Bu durumda eşin ilk zamanlar mutluyken sonra karalar bağlar, eve uğramadığın geceler sabahlara kadar ağlardı. Şimdi önümüzde 2 dağ var. İkisi de karla kaplı, geçit vermiyor. Eşinle el ele ver, dağ tırmanmaktan vazgeç, in vadiye. Derede ayaklarınızı yıkayın, peynir-ekmek piknik yapın, çiçeklere de bol bol bakın. Buradan çıkar bir yol bulursanız ne âlâ. Yollar kapalıysa hâlâ, pıt pıt okutmadan Fatiha o adı geçen haplardan bir süre kullanın, gerisini bize bırakın.


İlişkimiz çok kısa sürüyor

3 yıldır evliyim. Kocamla ilişkim çok kısa sürüyor. O benden önce boşalıyorum ve devamını istemiyor. Bu beni rahatsız ediyor.

CEVAP Değerli okurum, eşinin uzmana gitmesi ve tedavi olması gerekiyor. Aksi taktirde bu hayat boyu sürer. O da sende tedirgin olur.

Sevgilim bakire mi yoksa değil mi?

18 yaşındayım. 5 aydır ilişkim var. Geçtiğimiz günlerde kız arkadaşımla ilişkiye girdik. Sevgilim kan geldiğini söyledi ama bu bana inandırıcı gelmiyor. Onun kız olup olmadığını tam olarak nasıl anlayabilirim?

CEVAP Değerli gencim, çok meraklısın yaa. Doktorların bile emin olmakta zorlandığı bir konuya sen balıklama atlıyorsun. Emin olsan ne olur, olmasan ne olur? Evleneceksen sorun yok. Ayrılacaksan gün kaybetme. Kızı daha fazla baştan çıkarma.

Sadece rüyamda orgazm oluyorum

21 yaşında kızım. 2 ay önce bakireliğimi kaybettim. Sevgilimle sık sık birlikte oluyoruz. Canım acımıyor ama zevk de almıyorum. Sadece rüyamda orgazm oluyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP Sevgili yavrum, rüyalarında yaşaman bile orgazm potansiyelinin olduğunu gösteriyor. Potansiyel var. Ama pratik zayıf. Alışacaksın. Özellikle güvenli ortamda, sevdiğin bir erkekle hem bedensel hem ruhsal uyum da sağlarsan istediklerin olacak.

Her gece mastürbasyon yapıyorum


16 yaşındayım, mastürbasyon yapmadan uyuyamıyorum. Her gece mastürbasyon yapmanın cinsel hayatıma zarar verebileceğini düşünüyorum. Sizce zararı olur mu?

CEVAP Sevgili yavrum, her gece mastürbasyon yapmadan uyuyamıyorsan zararsız uyku hapları var. Onlardan alabilirsin. Çünkü bu tempo seni öyle bir yere götürür ki 20 yaşına geldiğinde mastürbasyon yapmadan uyumaz olursun. O zaman kadından hoşlanmayan mastürbatör olur çıkarsın. Evli ve gül gibi karın içeride yatak odasında uyurken sen odada arkanı dönerek çaktırmadan ya da güya tuvalet ihtiyacı için banyoya giderek mastürbasyon yaparsın. Bunu gören kadınlar var “Benim kocam sapık mı?” diye geliyorlar. Bu bir sapıklık değil ama şartlanmadır. Hadi şimdi dersinin başına.

Penisim normal mi?

16 yaşındayım. Penisim 14 santim. Sizce boyu normal mi? Genel temizlik yaptıktan sonra sivilceye benzer bir şeyler çıkıyor, neden?

CEVAP Sevgili okurum, penisinin boyu normal. Genel temizlikten kaynaklanan tahrişler oluyor. Biraz yanar ama kolonyalı pamukla sil. Ya da antibiyotik pomatlardan sür.

İlk ilişkide kan bekliyorduk

22 yaşındayım. 2 yıllık birlikteliğim var. Cinsel organım 17 santim. Sevgilim “Hiçbir şey hissetmedim” dedi. İlk ilişkide kan bekliyorduk. Acaba kızlık zarı esnek mi?

CEVAP Sevgili okurum, kuşkusuz öyle. Ancak sevgilinin bir şey hissetmemesi vajina dokusundan kaynaklanıyor. Çünkü o doku doğuma programlı. Evlilikte bu engeller aşılır. Şimdilik kendinizi öyle kabul edin. Fazla tedirgin olmayın.

Bisikletten düştüm desem inanır mı?

19 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla evlenmek istiyorum ama korkuyorum. Kızlık zarım üniversitede bozuldu. Acaba evlenince benden kan gelmezse bunu nasıl açıklarım? Bisikletten düştüm desem bana inanır mı?

CEVAP Değerli okurum, gerçeği söylemene bence gerek yok. Bisiklet olayına inanacaklarını sanmıyorum. Esnek olup olmaması konusunda senin bilgilenmen lazım.

Hamile kalmış mıdır?

Kız arkadaşımla birlikte olduk, kan geldi. 1 haftadır vajinasının kenarında yaralar oluştu. Bir de adet kanamaları kesildi. Acaba hamile kalmış mıdır?

CEVAP Sevgili okurum, hamile kalmamıştır diye düşünüyorum. Yaralar tahrişten olur. Narin bölgedir. Antibiyotikli pomatlar işe yarayabilir. Ama olan olmuş, zaman geçmiş. Yapılacak bir şey yok. Dert etmeyin.

İlk geceden korkuyorum

2 ay sonra evleniyorum. İlk geceden çok korkuyorum. İlişkiye girip kan geldikten kaç gün sonra yeniden ilişkiye girilebilir? Duyduğuma göre 2-3 gün girilmemesi gerekiyormuş. Bana bilgi verir misiniz?

CEVAP Sevgili okurum, 1-2 gün ara vermek iyidir. Ama ilişkiye girerseniz ne olur? Hiçbir şey olmaz. Hijyenik koşullarda aynı gece tekrar ilişkiye girebilirsiniz.

Kızlık zarım bozuldu mu?

19 yaşında kızım. İlişkiye girmediğim halde benden kan geldi. Acaba hızlı ve sert bir şekilde oturduğum için mi oldu? Kızlık zarımın bozulmuş olma ihtimali var mı?

CEVAP Değerli okurum, belki zedelendi. Şu anda yapılacak bir şey yok. Kendini korur ve kollarsan ileride sorun yaşamazsın. Ama kesin sonucu bir jinekolojik muayene belli eder.

GÜNÜN SÖZÜ

Söz almak işimize gelir de söz vermek kolay işimize gelmez. Ama sonuçta ikisi de aynı kapıya çıkar. Çoğu yerine getirilmez. H.D.

13

Sıradaki haber yükleniyor...
holder