Sağlık Yatakta yapılan yanlışlar

Yatakta yapılan yanlışlar

Paylaş
Yatakta yapılan yanlışlar

Dostluğu bir kenara bırakıp, seksi, gizemli ve şehvetli yanımızı gösterme zamanı...

Erkekler kadar kadınların da yatakta yaptığı hatalar vardır ve bu durum cinsel yaşamımızı sıkıcı hale getirir; iki tarafın da cinsel arzusunu azaltır. Halbuki bu hataları fark edip onları düzeltmek o kadar kolay ki…

Haberin Devamı

Dostluğu bir kenara bırakın
Partnerinizle iyi giden ilişkinizin temelinde yatanlardan biri de dostluktur elbet. Fakat yatağa girildiğinde bu dostluğun bir kenara bırakılıp, gizemli ve şehvetli yanımızın kendini göstermesi gerekir. Emin olun, yatağa girdiğinizde faturalardan konuşmak veya o gün çocuğunuzla yaşadığınız bir olayı anlatmak büyüyü anında bozacaktır.

Seks rutin olmasın
Rutinlik hayatın her alanında olduğu gibi seksi de sıkıcılaştırabilecek bir etkiye sahiptir. Bu nedenle her seferinde aynı geceliği giymeyin veya her seferinde aynı pozisyonları denemeyin. Yeniliklere açık ve cesur olmanız partnerinizi oldukça etkileyecek ve heyecanlanmasını sağlayacaktır.

Her zaman bakımlı olun
İç çamaşırlarınızdan geceliğinize kadar her zaman özenli olun. Yani bol ve yırtık pijamalar yerine seksi gecelikleri tercih edin. Bu özen sadece kıyafetleriniz için değil, her şey için geçerli. Kendinize bakın; bakımsız, bitkin, yorgun gözükmeyin. Kendinize gösterdiğiniz bu bakım ve özen, ona ne kadar saygı duyduğunuzu ve onu ne kadar önemsediğinizi hissettirecektir.

Haberin Devamı

Kendinize güvenin
Vücudunuzla barışık olmanız ve kendine güvenmeniz seks hayatınızı tahmin bile edemeyeceğiniz boyutta etkileyecektir. Sürekli kalçanızın genişliğinden veya selülitlerinizden bahsetmeniz, hem sizin kendinize olan güveninizi ortadan kaldıracak, hem de onun sizden etkilenme oranını düşürecektir.

Çok fazla konuşmayın
Seksin öncesinde de sonrasında da partnerinizi fazlasıyla sorgulamak, detaylı sorular sormak ve çok konuşmak ona pek de çekici gelmeyecektir. Eğer illa konuşmak istiyorsanız, bunu yatakta onu şaşırtacak cümlelerle sağlayın.

PUDRA.COM'DAN ALINMIŞTIR