Ekonomi Yatırımcılara yılda 30 bin euro vadediyor

Yatırımcılara yılda 30 bin euro vadediyor

Paylaş
Yatırımcılara yılda 30 bin euro vadediyor

Sianji Group Yönetim Kurulu Başkanı ‘Sianji Residence’la yatırımcılarına yılda en az 30 bin Euro kazanç sağlayacaklarını söyledi

Sianji Group Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır, Bodrum Gümüşlük’te inşa ettikleri ‘Sianji Residence’la yatırımcılarına yılda en az 30 bin Euro kazanç sağlayacaklarını söyleyerek, “25 milyon Euro yatırım değerindeki Sianji Residence’da 20 rezidansı satışa çıkardık. Fiyatlar 400 bin Euro’dan başlıyor. Ev sahipleri isterlerse bize evlerini yüzde 8 Euro bazlı kira garantisiyle verebiliyorlar. Böylece yılda en az 30 bin Euro kazanç elde edebiliyorlar” dedi.

‘HER DETAY VAR’


Recai Çakır, “Tamamı deniz veya havuz manzaralı rezidans ve villalar, 1+1, 2+1, 3+1 olarak daire ya da dubleks villa olarak tasarlandı. 1+1 daireler 74 metrekareden başlıyor. 2+1’ler 93 ila 180, 3+1’ler ise 109 ila 197 metrekare arasında değişiyor.

Tüm rezidanslarda kartlı kapı sistemi, ankastre beyaz eşyalar, klima sistemleri, LCD TV’ler, son sistem mutfaklar, jakuzi ve duşakabinler, elektrikli küçük ev aletleri, tüm mobilyalar ve bahçe mobilyaları gibi her detay bulunuyor” bilgilerini verdi.

Haberin Devamı