Spor Yattara, kadroya alınmadı

Yattara, kadroya alınmadı

Paylaş
Yattara, kadroya alınmadı

Yattara, kadroya alınmadı

Trabzonspor'un kaptanı Yattara, Gençlerbirliği maçının 20 kişilik kadrosuna giremedi. Futbolcunun son haftalardaki kötü performansının bu kararda etkili olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu İbrahima Yattara'daki düşüş devam ediyor. Geçtiğimiz hafta oynanan Kasımpaşa maçında 11'de sahaya çıkan ancak performansı beğenilmeyen Kaptan Yattara, Gençlerbirliği maçının 20 kişilik kadrosuna da giremedi. Antrenmanlarda Şenol Güneş'in gözüne girmeyi başaramayan Yattara'nın ciddi şekilde uyarıldığı ve kendisini toparlamasının istenildiği öğrenildi. Yaklaşık 8 sezondur bordo mavili formayı giyen Yattara, sezon sonunda sona erecek olan sözleşmesini uzatmayı çok istediğini belirtmiş, yönetim ve teknik heyet ise, sergileyeceği performansın sözleşme için önemli rol oynayacağını ifade etmişti.

KAFİLEDE 20 FUTBOLCU YER ALDI

Öte yandan Trabzonspor, yarın akşam Gençlerbirliği ile oynayacağı maç için saat 10.55'te Anadolu Jet'e ait tarifeli uçakla Ankara'ya gitti. 20 futbolcunun bulunduğu bordo mavili kafilede sakatlıkları devam eden Engin ve Onur'la birlikte, Sezer Badur ve Ferhat Öztorun da yer almadı.

BURAK GOLLE DÖNMEK İSTİYOR

Haberin Devamı

Beşiktaş maçında burnuna aldığı darbe ile sakatlanan Burak Yılmaz ise, kart cezasının dolmasının ardından 11'de sahaya çıkmaya hazırlandığı Gençlerbirliği maçında gol atmak istiyor. Ligde bugüne kadar toplam 13 gol atan Burak Yılmaz, gol atmanın hasat toplamak gibi bir şey olduğunu ifade etti. Burak, gol atınca çok büyük mutluluk yaşadığını belirterek, "90 dakika mücadele ediyorsunuz ve bu mücadele içerisinde size en büyük zevki veren şey gol atmak. O yüzden bu zevki ve heyecanı yaşamayı, aynı zamanda taraftarlarımıza da yaşatmayı çok seviyorum. Umarım Gençlerbirliği maçında da gol atmayı başarırım" dedi.

GÜNEŞ YİNE TRİBÜNDE

Beşiktaş maçında hakemle yaşadığı diyalog nedeniyle iki maç men cezası alan teknik direktör Şenol Güneş, Kasımpaşa ile oynanan maçın ardından Gençlerbirliği maçında da takımını tribünden izleyecek. Güneş'in yerine takımı yardımcısı Ünal Karaman kulübeden kontrol edecek.

EGEMEN DE KULÜBEDE OTURACAK

Uzun bir sakatlık döneminin ardından sahalara dönen Egemen Korkmaz'ın, Gençlerbirliği maçında 18 kişilik kadroya girmesi ama kulübede oturması bekleniyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in hafta içerisinde antrenmanlarda daha çok yedek takımda denediği Egemen'in form tuttuktan sonra 11'deki yerini alması bekleniyor. Bu arada Egemen, tamamen iyileştiğini belirterek, "Bu aşamadan sonra kendimi tekrar ispat etmem gerekiyor. Bunun için de var gücümle çalışacağım" diye konuştu.

Haberin Devamı

Trabzonspor'un yarın Gençlerbirliği karşısında sahaya şu 11 ile çıkması bekleniyor;
Tolga – Serkan, Giray, Glowacki, Piotr – Selçuk, Ceyhun, Colman – Jaja, Burak, Umut.
(SAKAT: Onur, Engin - CEZALI: Yok)