Spor Yattara: Pes etmedim

Yattara: Pes etmedim

Paylaş
Yattara: Pes etmedim

Sezon sonunda gönderilmesi gündemde olan Yattara, "Henüz pes etmedim" dedi

Trabzonspor’da bu sezon istediği forma şansını bir türlü bulamayan, oynadığı maçlarda da iyi bir performans ortaya koyamayan kaptan Yattara’nın sezon sonunda sona erecek olan sözleşmesinin uzatılması beklenmiyor.

Ancak Gineli oyuncu yaklaşık 8 yıldır formasını giydiği Trabzon’dan ayrılmak istemiyor. Yattara, henüz pes etmediğini ifade ederek, "Ligin bitimine 8 hafta var. Bu sürede kendimi ispatlayacağıma inanıyorum.

Tek bir hayalim var. O da bu forma altında şampiyonluk yaşamak. Eğer bunu başarırsam misyonumu tamamlar mıyım bilemiyorum. Bu konuda kararı verecek olan yönetim kurulumuz ve hocamız olacaktır" dedi.

ŞAMPİYONLUK ŞANSIMIZ YÜKSEK

Yattara, şampiyonluk şanslarının hala yüksek olduğunu da belirterek, "İkinci yarıya çok iyi bir avantajla başlamıştık ancak gerek sakatlıklar, gerekse şansızlıklar bir türlü peşimizi bırakmadı. Şimdi ise kötü günleri geride bıraktık ve tekrar bir çıkış sürecine girdik.

Umarım sezon sonuna kadar olan tüm maçlarımızı kazanırız. Fikstür avantajı diye bir şey olduğuna inanmıyorum. Tüm takımlar sahaya çıkar ve kazanmak için ellerinden geleni yaparlar.

İç saha, dış saha ayrımı yapmadan kalan tüm maçlarımızdan galibiyetle ayrılmak zorundayız. Rakibimiz Fenerbahçe’nin de ilerleyen süreçte puan kaybedeceğini düşünüyorum" diye konuştu.

ONUR ÜÇ AY AMERİKA’DA

Yaşadığı sakatlık nedeniyle sezonu kapatan Onur Recep Kıvrak, üç ay boyunca Amerika’da tedavi görecek. Bordo-mavili takımın Onur’un bir an önce sahalara dönmesi için tüm imkanları sarf ettiği öğrenilirken, genç kaleci de bu yakın ilgi dolayısıyla yönetime teşekkür etti.

Genç kaleci, sakatlandığı andan itibaren herkesin kendisine yardımcı olmak için seferber olduğunu belirterek, "Umarım tedavim erken sonuç verir ve bende yeni sezona sağlıklı bir şekilde girerim. Sakatlandığım ilk günden itibaren kulübün telefonları hiç susmadı ve herkes bana destek mesajları yolladı. Bu kadar sevgiye layık olmak çok onur verici bir şey" diye konuştu.

Yunus Emre SEL/DHA

Haberin Devamı