Mine Ayman Yavaş ve sakin bir başlangıç
HABERİ PAYLAŞ

Yavaş ve sakin bir başlangıç

Haberin Devamı

Merhaba, haftaya yavaş ve sakin bir başlangıç yapabiliriz, rutin işler bize oldukça sıkıcı gelebilir ama Pazartesi günü öğleden sonra hayatımızın her alanında bir hareket başlayacak. Beklentilerinizin gerçekleşeceği bir hafta yaşamanızı diliyorum.

21 Ocak Pazartesi; Ay Boğa burcunda güne başlayacağımız için işlerimiz yavaş ilerleyebilir ve rutin işler, özellikle de onları yapmak için evden çıkmak oldukça zor gelebilir. Öğleden sonra saat 16:03 itibariyle Ay İkizler burcunda ilerlemeye başlayacak ve böylece hayatımıza hareket gelecek. Bugün gerçekleşecek olan Satürn ve Plüton gezegenleri arasındaki açı, özellikle işle ilgili yeni bir başlangıca ya da bitişe işaret olabilir.

Ay Boğa’dayken dikkat edilecek durumlar;

*Boğaz ağrısı ve ses kısıklığı.
*Diş operasyonları.
*Gürültü.
*Aşırı yemek ve kilo alımı.

Bu hafta Pazartesi günü hayatımıza mutlaka “kırmızı” ve “turuncu” renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Boğa’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

22 Ocak Salı & 23 Ocak Çarşamba; Ay İkizler burcunda hareket edeceği için burcu ya da yükseleni İkizler, Terazi ve Kova olanların enerjileri daha da artacak ve kendilerini çok daha özgür hissedebilecekler. Salı günü Ay ile kavuşum yapacak olan Jüpiter kadınlarla ilgili konuları gündeme getirebilir ve kadınlardan yana şans elde etmemizi sağlayabilir. Çarşamba günü de Ay ile Mars arasındaki olumlu açı, yine kadınlarla ilgili olumlu gelişmelere ve yeni başlayacak bir ilişkiyi işaret ediyor olabilir. Ay İkizler burcundayken iletişim çok hızlanacağı için beklediğiniz haberler gelebilir aynı zamanda sizde birilerine çok önemli bilgiler verebilirsiniz. Dedikoduya karşı dikkatli olunması gereken günlerde olduğumuz için bu tür olaylara karışmama konusunda daha dikkatli olmamız gerekebilir!

Ay İkizler’deyken dikkat edilecek durumlar;

*Kararsızlık.
*Gevezelik.
*Dedikodu.
*Yalancılık.

Bu hafta Salı ve Çarşamba günleri “turuncu” rengini bir şekilde hayatınıza sokmaya çalışın. Ay İkizler’deyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

24 Ocak Perşembe & 25 Ocak Cuma; Ay Yengeç burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Yengeç, Akrep ve Balık olanların enerjileri daha yüksek olabilir ve oldukça dikkat çekebilirler. Ay Yengeç burcundayken kadınlarla ya da aileyle ilgili konular ön plana çıkabilir, eğer taşınma ya da ev kurma gibi bir planınız varsa bu günleri iyi bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Perşembe günü Ay ve Uranüs arasında gerçekleşecek olan olumsuz açı, aile ile ilgili ya da bir kadınla ilgili sürpriz bir sıkıntı yaşamanıza sebep olabilir! Cuma günü ise Ay ve Venüs arasında gerçekleşecek olan olumsuz açı, aşk hayatınızla ilgili ya da bir dostunuzla ilgili bir sıkıntı yaşayacağınıza işaret olabilir! Bu günlerde daha çok kendi iç dünyanızla baş başa kalmanız daha faydalı olabilir. Her ne kadar özel hayat ya da aile ile ilgili konularda sıkıntılar yaşayabilecek olsak da Güneş ve Uranüs arasındaki sürpriz açı, iş hayatımızla ve yöneticilerimizle ilgili olumlu gelişmeleri işaret edebilir. Dolunay haftasında olduğumuz için ani bir bitiş ya da yeni bir başlangıç yaşayabiliriz.

Ay Yengeç’teyken dikkat edilecek durumlar;

*Aşırı duygusallık ve alınganlık.
*İçe kapanıklık.
*Moralsizlik ve huzursuzluk.
*Midede yanma ve hazımsızlık.

Bu hafta Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri “turuncu”, “sarı” ya da “beyaz” renklerini bir şekilde hayatınıza sokmaya çalışın. Ay Yengeç’teyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder