Dünya Yavru köpekler kurtarıldı

Yavru köpekler kurtarıldı

Paylaş
Yavru köpekler kurtarıldı

Bosna-Hersekli bir genç kızın nehre yavru köpekleri fırlattığı video görüntülerindeki yavru köpekler, Boşnak bir kadın tarafından kurtarıldı

Hırvatistan’da yayımlanan Jutarnji List gazetesinin haberine göre, nehre atılan 5 köpek yavrusu, iki hafta önce Bosna’nın orta kesimlerindeki Bogojno yakınlarında bulunan Curcica Lug köyünde yaşayan Ruza Pavloviç tarafından bulundu.

Ancak kurtardığı hayvanlara bakacak maddi imkanı olmadığını söyleyen Pavloviç, köpek yavrularının bakımı için hayvanseverlere ve hayvanları koruma derneklerine çağrıda bulundu.

Pavloviç, yine de şu anda garajda baktığı sevimli yavrulardan birini almak istiyor. Görüntü paylaşım sitesi YouTube’da genç bir kızın, beyaz bir kovaya koyduğu yavru köpekleri, debisi yüksek bir nehre tek tek atarken görüldüğü 44 saniyelik bir video yer almış ve polis geçen hafta genç kızın kimliğinin belirlendiğini açıklamış ve Bosnalı olduğu belirtilen kız hakkında soruşturma açılmıştı.



Görüntüler infiale yol açarken, sosyal paylaşım sitesi Facebook başta olmak üzere birçok paylaşım sitesinde, hayvanların kaybından duyulan üzüntüyü ifade eden ve genç kızın bulunmasına yönelik sayfalar oluşturulmuştu.

Genç kızın ailesi Boşnak basınına, kızlarının internette "insan avı" başlatılmasından büyük üzüntü duyduğunu ve depresyona girdiğini, bir süre hastaneye kaldırıldığını anlatmıştı.

Haberin Devamı