Gündem 'Yavrumu götürmeyin'

'Yavrumu götürmeyin'

Paylaş
'Yavrumu götürmeyin'

Oğlunun yüzüne son kez bakan acılı anne “Onu benden koparmayın” diye feryat etti

YÜREKLER DAĞLANDI

Haberin Devamı

Uşak Eşme’deki Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nun (YİBO) öğrencilerinden Umut Balık 22 Mart gecesi kaybolmuştu. Umut Balık’ın cesedi 9 gün sonra eğitim gördüğü okulun foseptiğinde bulunmuştu.

10 yaşındaki Umut dün son yolculuğuna gözyaşları ve ağıtlarla uğurlandı. Evlat acısıyla yıkılan anne Hanım Balık ile baba Ercan Balık’ın cenaze törenindeki feryatları yürekleri dağladı.

‘OĞLUMU ÖZLEDİM'

Hanım Balık cansız bedeni yıkanırken oğlu Umut’un yüzüne son bir kez bakıp hıçkırıklara boğuldu. Acılı anne şöyle feryat etti: “Benim Umut’um bu olamaz. Ona benzemiyor. Yavrumu bana getirin. Çocuğumu yatağında yatırmadan hiçbir yere göndermem. Onu benden koparmayın. Oğlumu çok özledim.” Annenin haykırışı gözyaşlarını sel gibi akıtırken acı olayla ilgili yeni iddialar ortaya atıldı.

Haberin Devamı

NİYE GEÇ BİLDİRİLDİ?

Ceset bulunmadan önce 2 sivil polis, foseptiğin kapağını kapatan kaloriferciyle konuşmuş. Kaloriferci “Kapağı kapattığımı okul yönetimine söyledim” demiş.

Böylece polisler foseptiğe bakıp cesedi bulmuş. Okul yönetiminin foseptiğin kapağıyla ilgili bilgiyi polise geç bildirmesi kafa karıştırdı. Yetkililere göre olay cinayet gibi görünmüyor.

Turaç TOP-Yavuz KUŞDEMİR-Turan GÜLTEKİN/DHA