Yaşam Yavuz Çetin anısına tribute albüm

Yavuz Çetin anısına tribute albüm

Paylaş
Yavuz Çetin anısına tribute albüm

Yavuz Çetin anısına hazırlanan 'Yavuz Çetin Tribute' albümünde Şebnem Ferah, Duman ve Mor ve Ötesi'nin de aralarında bulunduğu müzisyen ve gruplar Çetin'in şarkılarını seslendirecek. Albümde yer alacak bir şarkıyı hazırlamaları için genç müzisyenler arasında bir de yarışma düzenlendi

Rock ve blues sanatçısı Yavuz Çetin anısına ‘Yavuz Çetin Tribute’ albümü hazırlanıyor. Yavuz Çetin’in şarkılarından oluşacak olan albümde 16 grup/müzisyen Çetin’in şarkılarını seslendirecek.

Haberin Devamı

Albümde profesyonel müzisyenlerin yanı sıra yetenekli genç müzisyenler de bir şarkı ile yer alacak. Albümde yer alacak müzisyeni belirlemek için düzenlenen yarışmaya katılmak isteyen genç müzisyenler ‘Kurtar Beni’ şarkısını hazırlayıp, soundcloud’a yükledikleri şarkının linkini 1 Ekim’e kadar kurtarbeni@yavuzcetin.com adresine göndererek yarışmaya katılabilecek.

Gönderilen şarkılar arasından seçilen bir grup/sanatçı tribute albümde yer alacak. Albümde yer alacak diğer sanatçılar ise şöyle; Teoman , Mor ve Ötesi, Duman, Pentagram, Şebnem Ferah, Bulutsuzluk Özlemi, Yüksek Sadakat, Hayko Cepkin, Ceylan Ertem, Pilli Bebek (Cem Kısmet), Moğollar, Tuncer Tunceli , Sahte Rakı , Yavuzcan Çetin & Yavuz Çetin, Pinhani ve Batu Mutlugil.

Haberin Devamı

Albümdeki sanatçıların bazılarında değişiklik olabileceğini söyleyen Çetin’in oğlu Yavuzcan Çetin hazırlığı devam eden albümü yıl sonuna kadar piyasaya çıkarmayı planladıklarını belirtiyor.