Siyaset 'Yaygara yapma, gel konuşalım'
Paylaş
'Yaygara yapma, gel konuşalım'

Açılışlara katılmak için Kocaeli'ne gelen Başbakan Erdoğan'a, bir vatandaş şikayette bulununca, Başbakan bu yanıtı verdi

Çeşitli açılışlara katılmak için Kocaeli'ne giden Başbakan Erdoğan Şekerpınar'da Musa Efendi camiinde cuma namazı kıldı. Namaz çıkışı cami yakınında bulunan vatandaşların alkışlarıyla karşılanan Başbakan Erdoğan, toplanan bir grup vatandaşın yanına giderek onlarla sohbet etti.

Çoğunluğunu kadınların oluşturduğu vatandaşlar evlerinin balkonundan üst geçit isteriz" diye bağırdı Bu sırada Gülnur Erengül isimli kadın evinin balkonundan Başbakan Erdoğan'a, "Gazi maaşıyla arsa aldım tapu istiyorum " diye bağırdı.

Başbakan Erdoğan'ın yanında bulunan İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu göstererek bu adama sorun diye işaret etti.

Başbakan Erdoğan da kadına "Yaygara yapıyorsunuz biz buraya yanınıza geldik diye mi böyle yapıyorsunuz. Aşağıya gel de sorununu burada anlat " diye çıkıştı.

Daha sonra Başbakan yanına gelen Gülnur Erengül isimli kadınla uzun süre görüştü. Başbakan daha sonra camiden ayrılırken Başbakanlık otobüsünde vatandaşlara seslendi "Belediye başkanıyla konuştum sorunlarınızı çözeceğiz" dedi.

Özgür ALTUNCU-Ünsal ÇAKİN/KOCAELİ (DHA)

Haberin Devamı