Dünya Yayın sırasında can verdi... Programdan hemen önce 'Çalışırken ölmek isterim' demiş

Yayın sırasında can verdi... Programdan hemen önce 'Çalışırken ölmek isterim' demiş

Paylaş
Yayın sırasında can verdi... Programdan hemen önce 'Çalışırken ölmek isterim' demiş

Hindistanlı profesör Rita Jitendra, katıldığı programda kendi yaşamı ve kariyeri hakkında gerçekleştirdiği sohbet sırasında aniden fenalaşarak hayatını kaybetti

Zahid Mukhtar'ın sunuculuğunu yaptığı 'Good Morning J&K' isimli televizyon programa katılan ünlü Profesör Rita Jitendra, hayatı ve kariyeri hakkında gerçekleştirdiği söyleşi sırasında aniden fenalaşarak oturduğu koltuğa yığıldı ve saniyeler içerisinde hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

OTURDUĞU KOLTUĞA YIĞILDI

Jitendra'nın kariyeri hakkında bazı ilginç anekdotlar paylaştığı ve her şeyin normal olduğu belirten Mukhtar, Jitendra'nın aniden konuşmayı bırakarak bir anda oturduğu koltuğa yıldığını belirtti.

O ANLARI ANLATTI

Indian Telegraph'a konuşan Mukhtar, söyleşiyi hemen sonlandırıp Jitendra'yı hastaneye götürdüklerini belirterek, " Jitendra'nın televizyon ile çok iyi ilişkileri vardı. Son sözleri söylediği sırada tiyatroya nasıl başladığını anlatıyordu" sözleri ile o anları anlattı.

ÇALIŞIRKEN ÖLMEK İSTEDİĞİNİ SÖYLEMİŞ

Hindistan'ın Keşmir eyaletinin Srinagar kentinde yaşayan Jitendra'nın ev sahibi olan Hafiza Muzaffar'ın aktardığına göre Jitendra program için yola çıkmadan önce tıpkı Hindistan'ın eski lideri A.P.J. Abdul Kalam gibi çalışırken ölmek istediğini söyledi.

Haberin Devamı

KALBİ DURDU

Ünlü profesörün ölüm nedeni hakkında açıklamalarda bulunan doktor Saleem Tak, Jitendra'nın ani kalp durması sonucu hayatını kaybettiğini açıkladı. Tak, Jitendra'nın kalbinin durmasının kalp ritmi bozukluğundan kaynaklanmış olabileceğini dile getirdi.