Opr. Dr. Serdar Bora Bayraktaroğlu Yaz baştan çıkartır, sen kendini koru!
HABERİ PAYLAŞ

Yaz baştan çıkartır, sen kendini koru!

Haberin Devamı

Yaz çoğumuz için yılın en güzel mevsimi. Çocukların okul koşturmacasının bittiği, trafiğin hafiflediği ve tatilin keyfinin çıkartıldığı bir dönem. Kısacası sere serpe uzanmak ve öğleden sonraları kaçamaklar yapmak için yaz herkesi baştan çıkartıyor.

Özellikle şehir dışına çıkıp, denizin ya da doğanın içinde vaktini geçirme şansı olanlar için yaz, muhteşem günler anlamına geliyor.

Herkesin kendi anlamını taşıdığı bu güzel mevsimi daha sağlıklı, fit ve elbette enerjik geçirmek elimizde. Aksi takdirde yazın rehavetine esir düşüp, hantal bir hale dönüşmemiz an meselesi.

Tüm bu detaylar nedeniyle yaz sizi motive etmeli. Bunu nasıl yapacağız diye soruyorsanız. Keyfinizi bozmadan günlerin tadını çıkartmak için sert olmayan diyetlerle sıkılaşma ve selülit tedavisi öneriyorum.

Ancak diyet konusunda istediği sonuca ulaşamayanlar için hatırı sayılır yardımlar mevcut.

Her mevsim çok revaçta olan Velashape 3 ile radyo frekanslı masajlarla incelmek ve selülitlerden kurtulabiliyoruz.

Ayrıca Somon DNA’sı uygulaması ile özellikle yüzünüzü, boynunuzu tazeleyerek yazı daha zinde geçirebilirsiniz. Bu uygulama cildi bolca nemlendirip, ışıltılı ve sağlıklı bir görüntü sağlıyor.

Yaz boyunca kişisel bakımınız için Ultrashape harika bir çözüm. Karın, bel ve kalça bölgesi incelme için Ultrashape başarılı sonuçlar veriyor. Bu yöntem kalıcı olarak yağ hücrelerinin parçalanmasına yardımcı olur. Özellikle yumuşak yağların daha yoğun bulunduğu karın bölgesinde hızlı sonuç alınır.

Ve elbette bakım kürleri ve masaj ile vücudunuzu rahatlatıp, zinde tutabilirsiniz.

Cildiniz en değerliniz

Yaza girerken cilt bakımı çok önemli. Cilt bakımı ile yüz, boyun, dekolte ve özellikle ellerde görülen nem eksikliği ile gelen yaşlanma, leke gibi sorunlara çözüm üretiyoruz. Kişinin cilt ihtiyacına göre nemlendirici ve antiaging özellikli Hyoluronik Asit, antioksidan olan C vitaminli çözümleyici uygulamalar olmazsa olmazınız. Ayrıca bu bakımlar nemlendirici özellikteki oksijen terapi, lifting yapan radyofrekans ve yeni nesil gençleştirme teknolojisi Oxygeneo ile desteklenebilir.

Vücut bakımınızı unutmayın!

Vücut bakımı es geçmemeniz gereken bir konu. Tüm vücut peeling ile ölü deriden arındırılıp, sonrasında bakım ile ferahlatılabilir. Bu bakımları kendi doğal yöntemlerinizle de uygulayabilirsiniz.

Terlemeyi botoks ile önleyin

Terleme önleyici botoks ile koltukaltı, el ve ayak gibi aşırı terleme yapan vücut bölgelerini sakinleştirmek mümkün. Bu, birçok kişinin tatil öncesi tercih ettiği aşırı terleme problemini hızla çözen bir yöntemdir.

Başka tercih edilen uygulamamız ise dolgu. Dolgu yapıldığı bölgeyi forma sokup, genç göstermekle birlikte yoğun nem verir. Tüm yaz boyunca nemin korunmasını ve nemli kalmasını sağlar.

PRP & Hyaluronik Asit & Mezoterapi

Yaz boyu yapılan diğer işlemlerden biri de PRP’dir Hastanın kendi kanı kullanılarak yapılan bir tedavi olduğundan doğal gençleşme yollarından biridir. PRP ciltte meydana gelen deformasyonları gidermeye yardımcı olur. Hyalüronik asit veya mezoterapi ile birlikte uygulandığında etkisi artar kolajen ve elastin üretimi tetiklenir.

PRP’de mineral, vitamin, aminoasitlerin hemeopatik ilaçların ve hyaluronik asidin karışımı PRP ile birlikte uygulanarak cildin beslenmesine ve su tutma kapasitesinin artmasına yardımcı olur, cilt yenilenir ve nemlenir.

Kendinizi ihmal etmeyin

Erkek kadın herkes yaz boyunca cilt bakımına devam etmeli. Botoks ve dolgu zamanları gelenler rahatlıkla yazın uygulayabilir. Yazın rehavete kapılarak sağlık uygulamalarınızı ihmal etmeyin. Bol su tüketerek öğünlerinizde doğal gıdaları, mevsim meyve ve sebzelerini yiyin. Ayrıca sporu eksik etmeden tıbbın olanaklarını kullanarak daha sağlıklı ve fit bedende mutlu olmamız mümkün.

Yazınız güzel geçsin…






Sıradaki haber yükleniyor...
holder