Yaşam Yaz boyu GHETTOTERAS

Yaz boyu GHETTOTERAS

Paylaş
Yaz boyu GHETTOTERAS

GHETTO bu yaz yeni mekanı GHETTOTERAS'ın tüm ses sistemini ve bar ekipmanlarını yeniledi.

GHETTOTERAS'a bambaşka dekoru ile birlikte taze meyve ile yapılan kokteyller ikram edebilmek için yeni bar ekipmanları eklendi.

Haberin Devamı

Yemek menüsünü Asmalımescit'te yer alan Feraye Restaurant hazırladı.

Yeni çevre düzenlemesi ile birlikte yeni oturma grupları ile lounge alanları yaratıldı. Yaz sezonu açılış kapanış saatleri.

Ghetto Teras'ın açılış saati 19:00 - 04:00 saatleri arası. Terasta müzik ve servis. Genelde disco müziklerinin çalınacağı yeni mekan GHETTOTERAS'ta bu yaz 2 ay boyunca hizmet veriyor olacak.

Müzik/Yaz Programı/Djler. Resident dj Sezer, ayrıca resident dj' e ek olarak haziran ayı boyunca belli olan takvim içerisinde guest dj ler Dancing Birds Feel The Beat (Şehnaz & Sine), Murat Beşer, Club Bhangkok, Kaan Sezyum ve Çağlar Surmüzik yapıyor olacaklar. Saat 19:00' da resident dj, saat 22:30' da da guest dj çalmaya başlayacak.

Haberin Devamı

YAZA ÖZEL KOKTEYLLER, YEMEKLER

Feraye Restaurant'ın özel olarak Ghetto Teras için hazırladığı çok özel menü atıştırmalık porsiyonlardan oluşuyor. Peynir tabağı, provansal minyon köfte, kombo nugget tabağı, keçi peynirli salata, baileys puding…

Geçen yazdan farklı olarak bu yaz mojito içkisine alternatif olarak, apple martini, martini ile yapılan taze meyve frozen kokteyller bu yazın trend içkileri arasında.

GHETTO TEMMUZ AYI PROGRAMI

İstanbul kış sezonunun önemli konser mekanlarında Ghetto, yaz boyunca devam ettirdiği terası ile, sıcak gecelerin vazgeçilmez mekanı oldu. Feraye tarafından hazırlanan leziz menüsü, zengin kokteylleri ve barı, özenli müzikleri ile Ghetto Teras, İş çıkışlarınızda trafik yoğunluğunu geçiştirmek için de keyifli bir nokta. Özel günlerinizi de kutlayabileceğiniz geniş hacmi ile Ghetto Teras size Temmuz ayında eğlenceli bir müzikal program hazırladı.

Temmuz ayında Çarşamba geceleri AAA BAK KİM ÇALIYOR ile her zaman müzik çalmayan müzik tutkunlarını ve özel Dj leri dinleyebilirsiniz.

6 Temmuz Hakan Özdemirci - indie dance
13 Temmuz Elif & Duygu – happy house
20 Temmuz Knuf – funk, disco
27 Temmuz Joel Knox – 80’s, 90’s disco

Ayın diğer günlerinde program ise şöyle;
1 Temmuz Murat Beşer Neo Discotek
2 Temmuz Ghetto groove
8 Temmuz Özgür Bay
9 Temmuz Entering the world house, Club Bangok,
15 Temmuz Murat Kanar
16 Temmuz Erdinç Çekiç
22 temmuz Low Earth
23 Temmuz Save AS Music presents No Better Love Barış Bergiten, Özgür Bay, Utku Yıldırım
29 Temmuz Murat Kanar
30 Temmuz Remoov Dj Set

Haberin Devamı