Mesut Yar Yaz ekranında erkenci davrananlar
HABERİ PAYLAŞ

Yaz ekranında erkenci davrananlar

Haberin Devamı

Bu yaz dizi ekranı yine sıcak olacak. Star TV erken davranarak “Erkenci Kuş” dizisini neredeyse sete soktu... Demet Özdemir ve Can Yaman ikilisi başrolde. Daha önceki performanslarından hareketle iş yapar diye düşünüyorum.

“Ufak Tefek Cinayetler”in (Star TV) kalemi Meriç Acemi bu proje için de mürekkep kullanacak, artı 1 de buradan koyun... “4N1K” şimdilerde film olarak karşımıza çıksa da FOX ekranı bütün yaz prototipinde lokomotif olarak bu projeyi kullanacak.
Yaz ekranında erkenci davrananlar

Bu gençlik dizisinin hazırlıkları neredeyse 1 yıldır sürüyor... Kanal D, “Boğaziçi Rapsodisi” isimli yeni dizisinin yanında mevcuttan bir diziyi yaz ekranında sürdürme kararı almış. Ama fikir değiştirip sırada bekleyen dizilerden bir sürpriz de yapabilir... Bunlar erken baskı haberleri. Eminim başka sürprizler de olacaktır. Onları da birlikte öğreniriz artık...

Yaz ekranında erkenci davrananlar

Ekranda nostaji zamanı

Gelecek sezon, belki de yazla birlikte gündeme gelecek yarışmalar da netleşmeye başladı... Şu kadarını söyleyeyim, ekranlarda bir nostalji rüzgarına hazır olun.

Yaz ekranında erkenci davrananlar

Mesela bir “Passaparola”, mesela bir “Turnike”, olursa yeniden “Çarkıfelek” ve bir ihtimal “Büyük Risk” yeniden kanalların gündemine girdi... Hazır bu hatta yönelmişken kanallar bu kez oyunculardan ziyade sunucular üzerine odaklanabilir mi acaba? İşte o zaman TV ekranına itibarının iade edileceği inancı içimde yeşerecektir. Dur bakalım!

Azaltsak mı acaba?

“Avlu” (Star TV) dizisinin bacakları açıldı. Koşuya sonradan girip depara kalkanları severim... Dizinin anlattığı hikayelerin gerçekliği hakkında hiçbir itirazım yok. Kimine abartılı gelebilir ama bu tip insan hikayeleri beni artık şaşırtmıyor...

Yaz ekranında erkenci davrananlar

Çünkü gündüz ekranının kriminal kuşaklarından şerbetliyiz. “Ama” diyorum, “Acaba şu şiddetli işkence sahnelerini daha mı az resmetsek?”. Çünkü gerçeklik duygusuna ekstradan bir katkısı olduğunu düşünmüyorum!

Hadi bakalım kolay gelsin

Bu da oldu. İzleyici “dizilerde alt yazı da kullanılsın” diye ricada bulundu. Bir okurum, “Fon müzikleri ve kimi oyuncuların içine konuşuyor olmasından kaynaklı diyalogları kaçırıyoruz” diyor.

Haksız mı? Hayır! Müziksiz dizi ya da dizisiz müziği düşünemez olduk. İkisi de hem birbirini tamamlayan hem de ezen tercihler. Hâl böyleyken birinden vazgeçilme şansı yok... Bu durumda geriye kalan tek şansı da izleyici talep ediyor artık. Alt yazı seçeneğini koyun da bir şikayet kalemi daha tarihe karışsın artık!

Sıra kendi yeteneklerinde

Uğur Arslan son olarak Show TV’de fenomen avındaydı. Açıkçası yeter ölçüde yetenek bulamadan ekrandan ayrıldı... Üç sezon kadar Seda Sayan ile birlikte sunduğu program formatı da yayından kalkınca bir parça da televizyoncu kırıklığıyla ekrandan koptu...


Yaz ekranında erkenci davrananlar

Ama önceki gün bana izlettiği yeni klibiyle Uğur’un müzik ve şov dünyasında bir yerlere odaklandığını hissettim. Mehteran ile birlikte düet yaptığı “Genç Osman” performansı hakikaten çok konuşulacak cinsten... Hatta Uğur’un kuşandığı Osmanlı kostümlerini görünce yakında “Diriliş Ertuğrul”dan (TRT 1) bize doğru el edebilir diye de düşünmeden edemedim. Dur bakalım!

Şahane Pazarlar...

Bu başlığı bir temenniden çok bir ihtimal üzerinden attım. Ekranların en uzun süreli şov programlarından “Şahane Pazar” yeniden gündeme geldi...

Yaz ekranında erkenci davrananlar

Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin unutulmaz pazar şovunun bana göre de yeni nesil ekranda alıcısı var. Çünkü Uygur kardeşler kendilerinden sonraki kuşağı da genleriyle renklendirdi...

Hâl böyle olunca ekranda biraz daha kalabalık bir aile şovu görmemiz ihtimali de bir başka cepte duruyor. Program için görüşmeler şimdilik sessiz sedasız yürüyor. Ama yakında sesli gümbürtülü bir “geliyoruz” patlarsa kimse şaşırmasın!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder