Kültür - Sanat Yazar Olcay Meşe'den 'Düş Dünya'ya davet
Paylaş
Yazar Olcay Meşe'den 'Düş Dünya'ya davet

Olcay Meşe, ikinci kitabıyla raflardaki yerini almaya hazırlanıyor

"Bu Kadar" adlı şiir kitabıyla adını duyuran Olcay Meşe'nin ikinci kitabı ile raflardaki yerini alacak. Büyükada Yayıncılık'tan çıkan Düş Dünya (Mutlu Sonlarla Savaşılmaz) adlı kitapla Olcay Meşe, hayal gücünüzü alevlendirecek, sizi farklı bir dünyaya davet edecek.

İş hayatı ve ev arasındaki koşuşturmacada sıkışan bireyleri mizahi bir yoldan masal kahramanlarının değişen dünyasına taşıyan Olcay Meşe, kitabını hayalperest ve çocuk kalpli büyük insanlara adadığını söylüyor.



102 sayfa olan Düş Dünya için Olcay Meşe, "Bu kitap, tüm savaşlara, acılara yoksulluklara rağmen iyiyi ve güzeli, umut ve hayal etmeyi bilen, bunlar için çaba sarf eden insanlar için yazıldı. Asla vazgeçmeyen, pes etmeyen, küçük mutlulukları bile o güzel kalplerinde büyüten, o büyük insanları gerçek dünyalarında gülümsetebilmek için kaleme alındı. Hayal etmenin, umut etmek kadar önemli olduğunu bilen üreten insanlar, ona ilham verdi... Ve bu kitapta adı geçen yer ve karakterler tamamen hayal ürünü olup isterse gerçek hayat onlardan esinlenebilir" dedi.

Düş Dünya, klasik masal kahramanlarının günümüz dünyasının popüler kültürüyle tanışmasını ve ardından gelişen tiraji komik olayları alaycı bir üslupla aktarıyor.

Haberin Devamı