Gündem Yazarımız Haydar Dümen'e silahlı baskın

Yazarımız Haydar Dümen'e silahlı baskın

Paylaş
Yazarımız Haydar Dümen'e silahlı baskın

POSTA gazetesi yazarı ve cinsel yaşam uzmanı Prof. Dr. Haydar Dümen'in bürosu silahlı bir saldırgan tarafından basıldı

POSTA Gazetesi yazarı ve cinsel yaşam uzmanı Prof. Dr. Haydar Dümen'in Cihangir'deki bürosu, bugün saat 15.00 sıralarında silahlı bir kişi tarafından basıldı.

ODAYA GİRMEK İSTEDİ

Hüseyin Aslan (27) dün saat 15.00’te Dr. Haydar Dümen’in İstanbul Cihangir’deki muayenehanesine geldi. Haydar Hoca’nın sekreteri Türker Şafak, Hüseyin Aslan’dan muayene ücretini peşin istedi.

Öfkeli tavrıyla dikkat çeken Hüseyin Aslan, Dr. Haydar Dümen’in odasına girmeye yeltendi. Türker Şafak engel oldu.

4 KİŞİ ÜZERİNE ATLADI

Hüseyin Aslan belindeki silahını çekip Türker Şafak’a doğrulttu. Silah tutukluk yaptı. Türker Şafak ile klima takmak için muayenehanede bulunan üç teknisyen üzerine atlayıp saldırganı etkisiz hale getirdi ve polise teslim etti.

İşsiz olan saldırganın Mardin’de işlediği terör suçundan ötürü arandığı ortaya çıktı.

'HOCAYI VURACAKTIM’

Saldırgan, polise, “Almanya’daki arkadaşım Mustafa Erdoğan ‘Eşim 3 ay önce Dr. Haydar Dümen’in muayenehanesinde tacize uğramış. Ayaklarına ateş edip korkut’ dedi.

Bir miktar da para verdi. Ben de silahı alıp muayenehaneye geldim. Silah tutukluk yapmasaydı Haydar Dümen’i vuracaktım” dedi.

‘ALEYHİME KAMPANYA VAR’

Haydar Hoca, “Bir gazete ve bir TV kanalı aleyhimde kampanya yürütüyor. Beni haksız kazanç temin eden biri olarak gösterdiler. Hedefe koydular.

Sonunda da bu oldu. Sürekli ifade değiştiren saldırgan yaptığı işe kılıf bulmak için ‘taciz’ yalanını attı. Ben 80 yaşındayım. 55 yıllık hekimim ve hep onurumla yaşadım” dedi.