A. Yavuz Kocaömer Engelli çocuklarımızı moral pikniği buluşturdu
HABERİ PAYLAŞ

Engelli çocuklarımızı moral pikniği buluşturdu

Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı’nın (TESYEV) geleneksel hale gelen moral pikniğinin bu sene 10’uncusunu yaptık. Pikniğimiz 30 Haziran 2018 Cumartesi günü, İstanbul Tarabya TED Ankara Kolejliler Derneği Torch Tarabya Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

450 kişi katıldı

150 engelli çocuğumuz ve aileleri ile birlikte toplam 450 kişinin katıldığı piknikte, TESYEV gönüllüleri, çalışanları ve yönetim kurulu üyeleri de dahil olmak üzere tüm misafirler birlikte keyifli saatler geçirdi.

Sıkıntılarından uzaklaştılar

Haberin Devamı

Vakfımızdan burs, rehabilitasyon, ameliyat, tekerlekli sandalye ve işitme cihazı yardımı alan çocuklarımız ve ailelerinin moral kazanmaları, sıkıntılarından biraz olsun uzaklaşabilmeleri amacıyla düzenlenen pikniğimizde, engelli çocuklarımız animasyon gösterileri, maskotlar, hazırlanan özel oyunlar ile eğlenirken, lezzetli ikramlar eşliğinde aileleri ile birlikte keyifli bir gün yaşadılar.

Destekçilerimiz

450 kişinin katıldığı böyle bir organizasyonu destekçilerimiz olmadan yapmak hiç de kolay değildi. Aşağıda bu konuda destek veren kurum ve kuruluşlarımızın bir listesini göreceksiniz. Onlara bir kez de buradan teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızı sevindirdiler Yiyecek, içecek, muhtelif tekstil ürünleri, oyuncak ve kişisel bakım ürünleri göndererek çocuklarımızı sevindiren şirketlerimiz arasında ise;

■ Pınar Yemekleri Ltd. Şti. - Murat Akkan

■ Şölen Çikolata San. ve Tic. A.Ş.

■ Erbak Uludağ Pazarlama Satış Ve Dağıtım A.Ş.

■ Nobel Pazarlama Ltd. Şti.

■ İkbal Gıda ve İhtiyaç Maddeleri İmalat San. İç ve Dış Tic. A.Ş.

■ Tab Gıda San. ve Tic. A.Ş.

■ La Lorraine Türkiye

■ Meybuz Gıda Enerji San. ve Tic. A.Ş.

■ Sağlam Dondurma Gıda Pazarlama San. ve Tic. A.Ş.

■ Sütaş Süt Ürünleri A.Ş.

■ Erikli Dağıtım ve Pazarlama A.Ş.

■ LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri Tic. A.Ş.

■ Toypa Mağazacılık Tic. A.Ş.

■ Banat Fırça ve Plastik San. A.Ş.

■ Mango Türkiye

Ulaşım sağlandı...

Engelli çocuklarımızın piknik yerine ulaşması konusunda, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ataşehir Belediyesi, Şişli Belediyesi engelli araçları ve otobüsleri göndererek destek sağladılar. Bu belediyelerimize buradan şükranlarımızı sunarız.

Haberin Devamı

■ Ambulans konusunda S.O.S International Ambulance her sene olduğu gibi bu yıl da desteğini sürdürdü.

■ Çadır, şemsiye, masa ve sandalye gibi malzeme desteği için Sarıyer Belediyesi bize yardım etti.

Teşekkürlerimizle

Desteklerini esirgemeyen TED Ankara Kolejliler Derneği’ne buradan bir kez daha teşekkürlerimizi gönderiyoruz. Ayrıca yukarıda isimlerini saydığımız tüm sponsor ve destekçilere bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz. Sizlerin de desteği ile engelli çocuklarımız ve aileleri çok güzel bir gün geçirdiler.

İstanbul Emniyeti de yanımızdaydı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Engelli Departmanı -Polis Memuru İlhami Kılıç ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı 3. Sınıf Emniyet Müdürü Abdullah Afacan da bizlerle birlikteydiler.

'Siz benim ailemsiniz'

Aslında TESYEV ailesinin her bir bursiyerin ayrı bir öyküsü, şiiri, sözü hatta romanı vardır. Benim için bir romansınız sevgili ailem. Umut kelimesinin karşılığı, azim kelimesinin kaynağı, sevgi ve saygı kelimelerinin hayat bulmuş halisiniz. Sadece toplantılarda değil, her yıl yaptığınız bilgi güncelleme işlemlerinde bile yüzümde oluşan kocaman tebessümsünüz. Toplantılarda bu tebessüm yerini kahkaha ve gurura bırakıyor. Sarıldığım, fotoğraf çektirdiğim herkesle, odayı paylaştığım arkadaşımla roman sayfalarım doluyor. Sizi gururlandırmak en büyük isteğim. Sizi sevmek en büyük sebebim. Bursiyeriniz olarak kalbimdeki sizi ifade etmeye çalıştım ama, bu yazdıklarımdan daha fazlasısınız. Aile bildiğimsiniz; iyi ki varsınız...

Haberin Devamı

Z. G. B. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sağlık Yönetimi 3.Sınıf

'Mektup yazan olur mu?'

5 yıl daha cezam var. Ben kitap okumayı çok seviyorum. Bu sebeple bana okumadığınız ya da bağışlamak istediğiniz romanlarınızı yollamanızı rica ediyorum. 34 yaşında, üniversite mezunu bir kader mahkumunun yalnızlığını paylaşmak isteyen herkesten dostluk adına mektuplarını bekliyorum. Kimseden maddi beklenti içinde değilim.

Yavuz Selim Eren L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu C- 1 Koğuşu / Sakarya

Sıradaki haber yükleniyor...
holder