Yazarlar Acılarla dolu bir yılı geride bırakırken
HABERİ PAYLAŞ

Acılarla dolu bir yılı geride bırakırken

İyilikleri, güzellikleri, acısı ve tatlısıyla bir yılı daha geride bırakıyoruz. 2023, büyük acılar yaşadığımız 6 Şubat depremiyle silemeyeceğimiz derin izler bırakan bir yıl olarak hafızalarımızda kalacak. Ne dünyada ne de ülkemizde böyle acılar yaşamamak dileğiyle geride bırakıyoruz 2023’ü…

Gazze’de yaşanan zulüm ile insanlık tarihinde de kara izler kaldı bu yıldan geriye. Katliamların durması, bölgeye barış ve huzurun gelmesi, bundan sonraki günler için en büyük dileğimiz.

Hep acı ve kötü günler kalmadı elbette geriye. Cumhuriyet’imizin 100. yıl kutlamalarının heyecanı ve coşkusuyla da hatırlayacağız 2023’ü…

Haberin Devamı

2024’e gelince… Umut, insanın vazgeçilmezidir. Yeni bir gün, yeni bir yıl her zaman umut doludur.
2024’ten en büyük beklentim, önce barış ve huzur getirmesi.

Acılarla dolu bir yılı geride bırakırken

İZMİR’DE YEREL SEÇİMİ KİM KAZANIR?

Ülkemizde yerel seçim heyecanı da yılın son günlerinde arttı. Muhtemelen yeni yılın ilk haftalarında, merakla beklenen aday açıklamaları ardı ardına gelecek. Önceki gün bir toplantıya trafik yüzünden geç kalan bir arkadaşımın sözleriyle yerel seçimin İzmir için önemini vurgulamakta fayda var:

“İzmir için en önemli konu, deprem gerçeğiyle yaşayan ve depreme hazırlıklı bir kent olmak. Bir de trafik ve park sorunu. Projelerinde deprem ve trafik ile park sorununa öncelik veren, gerçek çözüm üreten projeleri olan aday bu seçimi kazanır.”

Sıradaki haber yükleniyor...
holder