Bekir Saçar Sudan ucuz kazaklar
HABERİ PAYLAŞ

Sudan ucuz kazaklar

Fransa'da çiftçi bir ailenin oğlu olan Simon Jacquemus 20 yaşında alaylı olarak adım attığı moda arenasında kısa sürede zirveye çıktı. 31 yaşındaki tasarımcının geçen sonbahar koleksiyonunda yer alan önü açık midi, mini ve orta boy ürettiği 410 dolarlık (5600 TL) seksi hırkayı Bella Hadid, Hailey Rhode Bieber, Kendall Jenner, Megan Fox ve Chiara Ferragni gibi ünlü modeller giyince zirveye çıkmıştı.

İkoncan Eda geç kaldı

Trend hırkayı dünya ünlüleri giyer de bizimkiler onlardan geri kalır mı hiç? Türkiye’de bu hırkaya ilk Demet Özdemir giymişti. Ardından da Hazal Filiz Küçükköse, Aslıhan Karalar, model Pınar Yılmaz ve Sadie Kar pişti olma pahasına trend hırkayı sırtlarına geçirdi. Sosyetede ikoncan lakabıyla bilinen Eda Taşpınar ile haber spikeri Buket Aydın biraz geç kalsalar da nihayet bu hafta bu hırkanın siyahını gardırobuna kattılar.

Haberin Devamı

Eda Taşpınar

Sosyetik Eda meslektaşlarının gerisine düşüp aynı model hırkayı üç ay sonra aldı. Farkını göstermek için de en seksi olanı midi boyu seçti. Eda bikinilerinde en küçüğünü sever.

Sudan ucuz kazaklar

Demet Özdemir

Oyuncu Demet Özdemir ünlü markayı Türkiye’de ilk giyen ünlü olma şerefine nail oldu.

Sudan ucuz kazaklar

Hazal Filiz Küçükköse

Moda trendlerini yakından takip eden güzel oyuncu yeşil hırkasıyla çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaşınca binlerce beğeni aldı.

Sudan ucuz kazaklar

Aslıhan Karalar

Diğer meslektaşlarıyla aynı rengi giymek istemeyen Aslıhan hırkanın siyahını almayı tercih etti.

Sudan ucuz kazaklar

Pınar Yılmaz

Sosyal medya hesabında seksi fotoğraflar paylaşan Pınar, hırkayı seçerken en mutaassıp olanı orta boyu seçmiş. Nedense?

Sudan ucuz kazaklar

Sadie Kar

Model Sadie Kar da meslektaşlarıyla pişti olma pahasına en rağbet gören yeşil hırkayı seçti.

Sudan ucuz kazaklar

Buket Aydın

Haber spikeri Buket Aydın da modayı geriden takip ediyor olacak ki hırkayı bu hafta alıp bir doğum günü partisinde giydi.

Sudan ucuz kazaklar

Bella Hadid

İt-girl Bella Hadid Paris sokaklarında seksi kazağıyla büyük sükse yaptı.

Sudan ucuz kazaklar

Chiara Ferragni

Atılımcı ve yeniliğe kucak açan stiliyle her seferinde hayranlarını şaşırtan Hailey, aynı hırkanın pembe, yeşil ve siyahını gardırobuna kattı.

Haberin Devamı

Sudan ucuz kazaklar

Kendall Jenner

Son derece renkli giyinmeyi seven ünlü model bu sefer de emperyalist güç siyahın çekim alanına kapılarak, gerçek bir Parizyen olduğunu kanıtladı.

Sudan ucuz kazaklar

Megan Fox

Geçen yıl dünyaca ünlü bir İtalyan giyim markasının yüzü olan ünlü model seksi kırmızı hırkası ve aynı renk eteğiyle dünya basınında yer aldı.

Sudan ucuz kazaklar

Sıradaki haber yükleniyor...
holder