Bilgehan Can Cevapları siz verin
HABERİ PAYLAŞ

Cevapları siz verin

Haberin Devamı

Beşiktaş ve Galatasaray Kadıköy'de neden kazanamıyor?
Kadıköy'ün bir büyüsü mü var?
Yoksa bu ezeli rakiplerin elleri ayakları ve basiretleri mi bağlanıyor?
Başka etkenler de var mı?
Ne oluyor Fener, Kadıköy'de kaybetmeyince?
Can Bartu, Lefter, Metin Oktay, Süleyman Seba, Baba Hakkı, Özhan Canaydın isimleri kimlere ne hatırlatıyor?

*******
Haftanın maçı Fenerbahçe Beşiktaş derbisiydi. Ya da bir başka deyişle haftanın hakemi Ali Palabıyık idi...
5 kırmızı kart, 2 penaltı...Beşiktaş'ın 'ofsayt' diye sayılmayan bir golü. Cenk'e verilmeyen penaltı. Pepe’ye de kırmızı olmalıymış. Sonuç: 2-1 Fener kazandı. Bunlar maç içinde olanlar. Maç dışında olanlar da var. Fikret Orman ve Caner Erkin'in özel hayatlarıyla ilgili yapılan açıklamalar mesela... Maçla hiç alakası yok yani.

TİŞÖRTLER ZATEN HAZIRMIŞ

Babel'in golü 87'de geldi. Skor 2-1 oldu. Maç 5 dakikada uzadı. Yani geriye toplam 8 dakikalık bir süre kalıyor. Peki maçtan sonra hemen satışa çıkan, 'Efendiniz biziz' tişörtleri hangi arada basıldı? Maç sonucu önceden mi belliydi? Maç 2-2 bitseydi, ya da Beşiktaş kazansaydı, ne olacaktı?

EN KEYİFLİ DERBİ HANGİSİ?

Neden Real Madrid-Barcelona derbisini milyonlar büyük keyifle izlerken, Türkiye'deki derbiler neden futboldan uzak şeylerle anılıyor? Ne zaman ağız tadıyla kıran kırana, hakem hatası olmadan, yöneticiler saçma paylaşımlar yapmadan ve taraftarı germeden, ezeli rakiplerin futbolcularının maçtan sonra skor ne olursa olsun birbirlerinin elini sıktığı bir derbi izleyeceğiz.

2005 YILINDAN BERİ...

Ben böyle bir derbi hatırlıyorum. Tarih 17 Nisan 2005. Yer yine Kadıköy. Fenerbahçe: 3, Beşiktaş: 4. Herkes keyif almıştı. Fener yenilmişti ama taraftarı iki takımı da alkışlamıştı. Çünkü sahadaki 7 gol ve ortaya konulan müthiş futbol, verdikleri bilet parasına değmişti. İşte son keyifli derbi bu oldu.

En başta yazdığım soruların cevaplarını ise isteyen istediği gibi vermekte özgür..

Sıradaki haber yükleniyor...
holder