Bilgehan Can Faciadan dönüldü
HABERİ PAYLAŞ

Faciadan dönüldü

Beşiktaş geçen yıl UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup maçlarını 'NAMAĞLUP' lider olarak tamamlamıştı. Bunu başaran ilk Türk takımı da olmuştu. LASK Linz maçı da neyin nesiydi peki ya? Kelimenin tam anlamıyla; facianın eşiğinden dönüldü.

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda, ilk maçı, İstanbul'da 1-0 kazanmıştı Beşiktaş. Deplasmanda ise 2-0 geriye düştü. 90 dakika bitmek üzereydi. Yandan 3 dakikalık uzatma tabelası daha yeni kalkmıştı. İlk maçı gol yemeden kazandığı için avantajlıydı, 1 gol turu getirecekti. İşte o gol geldi gelmesine de... Bakın nasıl geldi?

Haberin Devamı

Sezon başında yönetimin 'Kendine takım bul, seni istemiyoruz' diye kapıyı gösterdiği, Alvaro Negredo var ya hani. İşte o çıktı attı zafer golünü... Sonra da sevincini fazla abartınca, ikinci sarı karttan kırmızı kartı gördü.

Bu işte bir tuhaflık var... Beşiktaş'ın eksiği çok. Hem fizik, kondisyon hem de transfer anlamında. LASK Linz maçı eksikleri görme açısından önemli bir sınav oldu. Şimdi UEFA'da yola devam. Sırada Play-Off turu var. Rakip ise Sırbistan ekibi Partizan. İlk maç 23 Ağustos, rövanş 30 Ağustos'ta... Haydi hayırlısı bakalım.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder