Can Uyguç Harika final
HABERİ PAYLAŞ

Harika final

Haberin Devamı

Bir takım düşünün bu sene Eurolig’de final four oynaması için kurulmuş... Karşısında ise yeni yapılanma içerisindeki finale gelmeyi bile hayal etmeyen rakibi. Evet Fenerbahçe bu serinin mutlak favorisi olarak gösteriliyordu Galatasaray önünde herkes tarafından. Zaten evindeki ilk iki maçı da 20’den fazla farkla kazandığı için bir anlamda bunu tescillemişti.

[[HAFTAYA]]

Ligde kendi evinde yendiği Fenerbahçe’yi uzatmalarda yine mağlup edince Galatasaray durumu 2-1’e getirmiş, fakat favori değişmemişti. Ve deplasmanda dördüncü maçı kazanan Fener hem 3-1’lik üstünlüğü ele geçirmiş hem de dünkü maça “Şampiyon” gibi çıkmıştı. Ama her şey beklendiği gibi gitmiyor... Ömer Onan’ın üç gündür hastanede yatıp maçtan birkaç saat önce taburcu edilmesi...

Tomas’ın elindeki sakatlığa rağmen oynamaya çalışması... Ve bu ikilinin yarım adam sayılması nedeniyle yine sakat, yarım adam Kinsey’in kadroya alınıp, Sean May’in benchte dahi yer bulamaması. Fenerbahçe’nin düzeni bozulmuştu daha final serisinin 5. maçı başlamadan. Ama şu da bir gerçek ki Galatasaray inanılmaz bir disiplinle ve takım oyunu ortaya koyarak mücadele etti.

Yaptıkları tüm ikili oyunlarda screen roll’larda Fenerbahçe savunmasını adeta paçavraya çevirdiler. Ki o savunma ile Kanarya bu sezon Avrupa’da bile adını duyurmuştu. Artık sakatlık mı dersiniz, yoksa şampiyonluk maçının stresi mi bilemem... Bir Fener, bir Cim Bom öne geçti ve harika bir karşılaşma ortaya koydular dün gece Sinan Erdem Spor Salonu’nda.

Muhteşem Sarı-Lacivertli taraftarların arkadan itmesi bile yetmedi Fenerli oyunculara. Böylesine muhteşem bir final serisi hakikaten uzun zamandır yaşamamıştık. Şimdi cuma günü Galatasaray’ın sahası Abdi İpekçi Salonu’nda buluşacak takımlar. Yine harika bir maç bizi bekliyor. Sakın kaçırmayın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder