Candaş Tolga Işık 200 ölü, 1251 yaralı!
HABERİ PAYLAŞ

200 ölü, 1251 yaralı!

Haberin Devamı

Kurban Bayramı tatilinin trafik kazaları bilançosu: 142 ölü, 859 yaralı.

İki ay önceki Ramazan Bayramı tatilinin trafik kazaları bilançosu: 58 ölü, 392 yaralı.

Sadece iki bayram tatilinde 200 insanımızı kaybettik, yaralı sayısı 1251.

Geçen yıl da iki bayram tatilinde 159 kişi ölmüş, yine binden fazla insan yaralanmıştı.

Terörün hiçbir türlüsü Türkiye’de “trafik terörü” kadar hızlı ve büyük kitleler halinde insan ölümüne sebep olmuyor.

Korkunç bir tablo bu.

Ve ne yazık ki artık kanıksandı. Bayramda trafikte yüzlerce insanın ölmesi normal bir durum olarak görülüyor.

Bir nevi kader!

Ölümün bu kadar kanıksandığı başka bir memleket daha var mıdır acaba?


"AYDER BETONA TESLİM EDİLMEYECEK"

Geçenlerde Ayder’de başlayacak kentsel dönüşümle ilgili bir yazı yazdım. “Umarım Ayder’in sonu Uzungöl’e benzemez” dedim. Bayramda Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’la konuştum. Bakan, Ayder konusunda çok net. Dedi ki; “Bırakın yeni yapılanmaların önünü açmayı eski kaçak ve doğanın yapısınıdengesini bozanları oradan kaldıracağız. Vatandaşımızın içi rahat olsun Ayder’i betona teslim etmeyeceğiz, aksine betondan kurtaracağız. Hedefimiz o...”

VAR'A KARŞI SAHADA VARLIK MÜCADELESİ

Video hakem uygulaması tüm dünyada ilgi gördü. Hakemlerin işini kolaylaştırdı. Sahadaki adalet duygusunu güçlendirdi. Ancak Türkiye’de ligin ilk 3 haftasına bakınca VAR için pek de var demek mümkün değil. Hakem sahada hatalı karar verebilir. Hatta VAR’a rağmen de verebilir. Hata dünyanın her yerinde oluyor. Anlaşılır. Ama hakemlerimizin VAR’a yok muamelesi yapmalarını gerçekten anlamıyorum. Bazı hakemler sanki “Benim sana ihtiyacım yok” ruh halinde. Tartışmalı bir pozisyonda VAR’a gitmemenin duygusal ve ruhsal karşılığını gerçekten merak ediyorum. VAR’a karşı adeta sahada varlık mücadelesi vermek nedir Allah aşkına? Kıymetli arkadaşlar, rahat olun bu teknoloji size yardım etmek için var, sizinle mücadele etmek için değil.

CHP KULİSİ: SARIGÜL ŞİŞLİ'DEN ADAY!

Kaynak Kemal Kılıçdaroğlu’nun çok ama çok yakını bir CHP’li... CHP’de belediye başkanları için aday isimleri 9 Eylül’den sonra açıklanmaya başlanacakmış. Gürsel Tekin İstanbul’dan aday mı? İzmir Büyükşehir değişecek mi? Ankara’ya kim gelecek? Muharrem İnce ne olacak? “Şu an için kesin tek bir aday var. O da Mustafa Sarıgül’ün Şişli adaylığı...” dedi. Doğru mu değil mi göreceğiz, ben de kaynağımın yalancısıyım.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder