Candaş Tolga Işık Adım adım Kandil'e doğru!
HABERİ PAYLAŞ

Adım adım Kandil'e doğru!

Haberin Devamı

Ankara’daki kaynaklarla konuşup haftalardır yazıyorum: Türkiye’nin sınır ötesindeki terör operasyonu Suriye’yle sınırlı kalmayacak.

Kuzey Irak merkezli basın dün Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Bölgesel Kürt Yönetimi’nin kontrolündeki Sidekan’daki dağ zirvelerine sekiz helikopterle asker indirdiğini, ordumuzun sınırdan 20 kilometre içeri girdiğini yazdı.

Türkiye Cumhuriyeti devleti terörle mücadele tarihinde ilk kez böylesi bir kararlılık gösteriyor. Erdoğan’ın FETÖ için söylediği o meşhur söz şimdi de PKK için hayata geçiyor: İnlerine giriyoruz! Afrin, Menbiç derken bu iş Kandil’e kadar gidecek. Allah askerimize güç kuvvet versin.

SATTIRMAYACAĞIZ DERKEN?

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu dün Şeker Mitingi’nde Erdoğan’a seslendi: Sana şeker fabrikalarını sattırmayacağız. “Nasıl ya?” dedim. Kendimden şüphe ettim, yanlış mı hatırlıyorum acaba?

Açtım baktım, doğru hatırlıyormuşum! Niğde-Bor Şeker Fabrikası 336 milyon liraya, Kırşehir Şeker Fabrikası ise 330 milyon liraya önceki gün satılmış. AK Parti neden 15 yıldır tek başına iktidarda biliyor musunuz? İşte bu yüzden! Böyle ana muhalefet varken bir 15 yıl daha iktidarda kalırlar.

PARA GÖÇÜ

Halk TV’de Ümit Zileli dedi ki “Son dönemde iki tip göç var: Biri insan göçü, diğeri para göçü.” Dün Türkiye’nin çok önemli holdinglerinden biriyle ilgili yine bu iddia ortaya atıldı.

İnsan göçünü biliyoruz ama piyasanın en büyük oyuncuları hakkında çıkan paraları yurt dışına çıkarma iddiaları doğruysa durum çok vahim.

Ekonominin böylesine sıkıntılı döneminde Türkiye’den kazandığı paraları yurt dışına çıkarmanın adı nedir takdirinize bırakıyorum. Cumhurbaşkanlığı mı yapar başbakanlık mı yapar bilmiyorum ama birileri bu iddiaları araştırıp vatandaşa doğru bilgi vermeli.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder